סקר חו"ל!

בלה בלה5

New member
סקר חו"ל!../images/Emo160.gif

אז ככה....כמו שכולם יודעים, סיום בצפר וגיוס הם סיבה מספיק טובה לעלות ולנסוע לכמה ימים מטורפים בחו"ל יעני טיול גיוס... אז מי פהטס ל"טיול גיוס" רק לפני שירות לאומי ולא צבא?
? אני אישית מחכה לטיול הזה מכיתה א' בערך:)והנה זה הגיע!! אז לא כמו שציפיתי, אני לא אטוס עם חברות לקרוע את לונדון, אפילו לא ליוון. אני טסה שבת הזאת לטוסקנה עם המשפחה לטיול משפחתי אחרון
אחרי השירות אני טסה לבד ללונדון ומשם לאוסטרליה!), בזמן שחברות שלי נוסעות לסיני.. אח"כ עם חברות לכינרת ואז עם החבר לצימר בצפון (קרוב לאיפה שאשרת ואז אעשה חפיפה עם הבת שירות של שנה שעברה!) מספק לא? נראה לי שכן! אז מה אתם עושים או עשיתם לפני שהתחלתם תשירות?

M o n a L i s a

New member
עכשיו אין לי כסף וחופש...אבל...../images/Emo13.gif

אחרי השירות (עוד שנה, לפני הלימודים), ואני מתכננת לקרוע את אנגליה, סקוטלנד ואירלנד! גרררר
אז יש לי שנה של לחסוך כסף, להתחנף להורים ולארוז! מי בא איתי?

TwelveEyes

New member
אני!!!!!

מצידי, את אפילו יכולה להשאיר אותי שם
אממ, אני לא עשיתי שום טיול. רציתי ללונדון עם חברה טובה שלי, אבל מסיבות כאלו ואחרות זה התבטל
אחרי השירות אין לי תכניות מיוחדות כרגע. אני מתה לטוס לאנשהוא, אבל לא רוצה לעשות את זה לבד, כך שאיאלץ כנראה לדחות את העניין, היות ולא נראה לי שמישהו יהיה פנוי באפריל, לכשאסיים את שנת השירות שלי...

ירדן, כמובן

לפני התחלת השירות (בין השנתשירות לשירותלאומי) טיילתי דיי הרבה בארץ. אבל גם אי-אפשר לשכוח את הטיול לירדן. היה מדהים. יש גם כמה דברים קטנים שמתוכננים למהלך השירות (כולל משהו קטן או-טו-טו). אחרי השירות התוכנית היא לנסוע לטיול בארץ היפה ביותר במזרח התיכון ... לבנון. עד אז כבר יהיה שלום, נכון? :) מסתבר שדייג אוהב דגים.

damtiela

New member
הייתי אצל סבא וסבתא, בארה"ב

אבל אז עדיין לא ידעתי שזה טיול לפני שירות. רק כשחזרתי (ב12 באוגוסט) התחלתי לחפש שירות (ומצאתי למחרת). אחרי השירות - עפה לנורבגיההההההה

יש בי תיקווה

אני -אמורה- לטוס לקנדה בשבוע השני של אוגוסט. אבל אני עדיין לא יודעת בדיוק מה קורה איתי שנה הבאה, ואם זה לא יתנגש עם התוכניות אני מקווה שזה לא יתנגש.

למעלה