סקר..חובה לענות

^F-17^

New member
סקר..חובה לענות

טוב אחים ואחיות שלי, היום יום שישי, היום אחי אהוב עלי מכולם, אבל יש בעיה קטנה, אין כבר לאין לצאת, אנחנו הי``בניקים שתקועים בין מלווה לרכב, לבין הוצאתי רשיון אבל אמא לא נותנת לי תאוטו, לבין לא התחלתי ללמוד, בבעיה. הגיע החורף ואין מה לעשות בימי שישי בערב. אשכרה התחיל להיות משמעם בטירוף, ובתור אחת שיש לה כבר קבע בכל מועדוני האיזור, נגמרו המועדונים, ביחוד הבעסה שהגיל לא מתאים. מצד אחד אין עדיין 18, אז אפשר רק לחלק מהמועדונים להתפלח עוד איכשהו, אבל יש את אלה עם הסלקציה הכבדה, שאפילו אם את יום לפני 18, תמותי ולא תיכנסי.. ומצד שני יש את מועדוני ה-17+,16+ למינהם, שיש שם קטקטיה שלמה, אשכרה אפשר שם חופשי לפתוח קטקטיה או לתלות מודעה של ``מי מעוניינן בביביסיטר`` בקיצר, אני צריכה המלצות מה לעשות יום שיש, כי אם אני לא אצא לאנשהו אני אתחרפן, אז אחרי שחפרתי לכם שעה בשכל, תעשו טובה ותנו המלצה, ואל תשכחו לציין מיקום בארץ.. יאללה, שבת שלום.

רותם ג

New member
גם לחבר שלי יש אותה בעיה

למה הוא עוד לא בן שמונה עשרה והוא מתפדח ללכת לקטקטיות אז בגלל זה יש לו אותי....אבל זה לא משנה אני מציעה או לזייף תעודת זהות או שתלך לפאבים וכאלה למה ברוב הפאבים אין סלקציה לפי מה שאני לפחות יודעת ואפשר לרקוד שם ויש שם כוסית...אז יאללה תהנה אני לצערי חולה ולכן אני נתקעת בבית אבל עוד מעט עושים לי ביקור בית

e-shfiyut

New member
דודה שלך קטקטיה....

אם לא נאה לך להסתובב עם ``בני 16-17`` אז אתה יכול להמשיך להרקב בבית.... זה לא כאילו אתה בן 100.... אני אישית נעלבתי מההודעה שלך.... לירן

e-shfiyut

New member
ופתאום שמתי לב לעוד משהו.... שמיניסט מתנשא...

חוץ מההודעה הקודמת שהיתייחסה להתנשאות הזאת מעל ``הקטקטיה`` (שאני חלק ממנה דרך אגב). אם את כל-כך בוגר אולי תואיל בטובך להסביר לי משהו קטן... למה אתה כותב ``הכי`` כמו ילד מפגר.... ``אחי``... תסביר לי מה בדיוק... ואיך אתה יכול להתנשא ככה שיש לך טעויות כתיב שב``קטקטיה`` הזאת שדיברת עליה עברו מזמן....!!!!! לך תחפור איזה בור לירן

^F-17^

New member
תגובה.

דבר ראשון אני לא מתנשאת מעל קטקטיה, פשוט אני מעדיפה לבלות עם אנשים בגילי ומעלה מאשר עם אנשים בגילאים נמוכים יותר, אני חושבת שזה טיבעי לחלוטין וזה ממש לא עניין של התנשאות, אני חושבת שגם אתה לא היית רוצה לבלות עם ילדים קטנים ממך... ובקשר לשגיאות כתיב, אז בדרך כלל אין לי שגיאות כתיב, אבל קורה שכותבים מהר ולא שמים לב למה שכותבים.. ואתה מתלונן על שגיאות כתיב אבל אם תשים לב אתה טעית בעצמך.. למשל.: ``אם את כל כך בוגר``ודרך אגב אני גבר ולא בחורה.. ותפסיק להיות כזה ריגשי!!

פלומפי

New member
לצפון

מלא מועדונים בכל קיבוץ שרק תרצי. וכולנו יודעים שרוב הקיבוצניקים (אנחנו הרי נגד הכללות...) שווים :)! אז בהצלחה!

למעלה