סקר חדש:

מורנא007

New member
סקר חדש:

שירים ו/או קטעים אהובים של להקה מסוימת. - הצבעה ללא חובת נימוקים (מי שרוצה לנמק יכול) ב- Progressive Ears, ערכו סקרים דומים, אפשר להתבונן בקישור. אני מציע להתחיל מלהקת יס, ולבחור ב- 10 שירים אהובים ולדרגם בערך עולה מהמקום האחרון לראשון. הניקוד יעשה בשיטת האירוויזיון: כאשר שיר או קטע במקום הראשון יקבל 12 נקודות, מקום שני יקבל 10 נקודות, מקום שלישי יקבל 8 נקודות, מקום רביעי יקבל 7 נקודות, וכן הלאה עד למקום העשירי שיקבל נקודה אחת בלבד. אם נבחרו פחות מ-10 שירים או קטעים, אז המקום הראשון יקבל 12 וההמשך לפי שיטת הדירוג של האירוויזיון עד לשיר האחרון באותה רשימה. אם ישנן הערות או הצעות, זהו השירשור המתאים. את ההצבעה עצמה אני אעלה מחר בערב. חג שמח, מור

אדם זאב

New member
12 זה לא הרבה מידי ?

אולי נשנה את השיטה ונקרא לזה "פרוגויזיון" :)

מורנא007

New member
נחיה ונראה

הכוונה לבחור 10 שירים בלבד, הניקוד מתחיל מ- 12 נקודות למקום הראשון של כל מתשתתף.

RamiSun

New member
רעיון מעולה

נתחיל ביס. כל מה שמתחיל ביס מעולה... :)

אדם זאב

New member
חשבתי על משהו שדורש יותר השקעה

אבל לדעתי יותר איכותי למצוא שירים בyoutube, ועליהם לבצע את הפרוגויזיון :) ואז באמת זה פרוג-ויזיון אבל אם זה ממש ממש מסובך ומיגע, אפשר לבצע בסוף התחרות עם הכללים הנוכחיים, תחרות בשימוש עם youtube של השירים שזכו מכל הרכב... זאת אומרת שהשלב הנוכחי הוא ה"קדם-פרוגויזיון" :) לדוגמה, נניח השירים הבאים זכו לייצג את ההרכבים: yes- close to the edge genesis - super's ready king crimson - i talk to the wind וכו' וכו' נמצא בyoutube את השירים ונבצע עליהם גם תחרות מה אתם אומרים ??

epitaph

New member
אבל יש שירים שלא תמצא שם...

כמו למשל king crimson - i talk to the wind שאין שום תיעוד ידוע ומצולם של קרימזון מנגנים אותו.

מורנא007

New member
אפשר להריץ גם את הפרויקט הזה

אני חושב שאם כבר גולשים ל- youtube, אז אפשר להתמקד במספר שירים קטן של הרכבים חדשים, מה שיוסיף עיניין יחסית לביצועים חיים של הרכבים מוכרים וותיקים.

למעלה