סקר (חדש)!!!

dargosh

New member
סקר (חדש)!!!

איך אתם נוסעים בגופי או בנורמל??? אני גאה להכריז שאני נוסע בגופי!

C0D3

New member
לי...

יותר נוח לנסוע רגיל כי גופי זה כזה עם הרגליים בתנוחה מוזרה שאתה לא מצליח הרבה דברים אז לא יודע כל אחד והקרש שלו מתרגל לאיך שנוח לו יותר

dargosh

New member
זה לא קשור לקרש

זה לא קשור בכלל לקרש וזה גם לא משנה את התרגילים זה פשוט משנה אם אתה ימיני או שמאלי ברגליים!!! אם אתה ימני ברגליים אז אתה נורמל ואם אתה שמאלי אז אתה גופי.

rodney

New member
wrong!!!

אתה טועה זה לא קשור אם אתה ימני או שמאלי זה קשור לאיך התחלת או איך התרגלתלנסוע על סקט גופי או רגולר

dargosh

New member
אבל...

כל החברים שלי שהם ימניים נוסעים על רגולר וכל השמאליים נוסעים בגופי. אבל זה לא חשוב כי מה שניסיתי להגיד פה זה שזה לא משנה את התרגילים וזה גם לא קשור לקרש אלא למה שנוח לך ולא קשור לשום דבר אחר.

dizinteria

New member
דווקא זה כן קשור לרגל החזקה...

כי אם מישהו הוא שמאלי ונוסע בנורמל אז הרגל הימינית שלו תהיה על הזנב ואז הפופ שלו ברגל ימין יהיה פחות טוב מהפופ שלו עם רגל שמאל. דרך אגב ,אני שמאלי ונוסע בגופי

Bazooka Joe

New member
מזותאמרת שמאלי/ימיני ברגל?

אם כשאני מנתר (בלי סקט). אז הרגל שבעקרון תעזוב את הרצפה ראשונה היא רגל ימין. אז אני אמור להיות על הסקט עם רגל ימין קדימה? גופי? מה שלא יהיה ככה זה אצלי, מישו פעם אמר לי שאני אמור להיות נורמל בגלל הניתור. אני לא מסכים.

Ultra-Skater

New member
מזה קבוצת תמיכה - טוב אז גם אני

שלום אני שמאלי וגם אני גופי :) וזה יכול לחסוך בנעליים :) מחליפים פשוט עם חבר שלא גופי וחוסכים חושבים פעמיים וחוסכים בנעליים

Ultra-Skater

New member
נראה לי,שזה או שאתה גופי או שלא

אתה לא יכול להגיד שאתה נוסע גופי ואתה מצליח גם קצת ברגולר או להיפך כי אם אתה גופי אז כשאתה עושה משהו ב"רוגולר" זה נקרא סוויץ´ ואם אתה רגולר ואתה עושה משהו ב"גופי" זה גם נקרא סוויץ´ אקיצר עד כמה שאני הבנתי סוויץ´ זה ההפך ממה שאתה רגיל ואם אתה רגיל לאחד האופציות אז אתה (בדרך כלל) לא רגיל לשנייה זה כמו שתגיד אני רגיל לכתוב ביד שמאל וגם רגיל לכתוב ביד ימין אבל קצת יותר מכוער אם כבר אתה רגיל לכתוב ביד שמאל ואתה גם מסוגל (אבל לא רגיל) לכתוב ביד ימין מעטים האנשים בעלי הקורדינציה המופלאה של חוסר עדיפות ליד או רגל כלשהיא בדברים מסויימים

למעלה