סקר חדש!

תוצאות הסקר הקודם:

מלחמה.
מה מלחמה? כולם אוהבים את כולם בעולם, למה שמישהו ירצה להלחם? - 0.
לא נורא, אם נדבר עם החיזבאללה וניתן להם פרחים וחיבוקים, הם יפסיקו. - 2.
אני לא רוצה בכלל לחשוב על המלחמה, היא מעציבה אותי. - 7.
עוד מעט תגמר. - 5.
זהו, מלחמת גוג ומגוג. מלחמת עולם שלישית. - 1.
אחר. - 5.

מלחמת האומות ע"פ Gon's N Roses

המצב בו אנו נמצאים כרגע הוא חוסר תקשורת. אל חלק מהאנשים פשוט אי אפשר להגיע... במצב כזה, קורה מה שקרה לפני חודש. וזאת הדרך בה הוא רצה את זה. טוב, הוא קיבל את זה! ואנו לא אוהבים את זה יותר מאף אחד אחר. ידי קשורות, המיליארדים מתנדנדים מצד לצד, המלחמות ממשיכות בכבוד עיור לאהבת האל ולזכויות האדם. וכל אלה נשכחים בצד בידיים מוכתמות בדם, הזמן לא יכחיש ונשטפים הרחק בידי רצח עם וההיסטוריה מסתירה את שקרנו על מלחמות. האם הדלקת נרות זכרון כאשר ירו באדם שאמר "די למחלמות" ובזכרונותי הקודמים הוא ירה ברבין. יש לנו את יד ושם להזכיר לכל שאינך יכול לסמוך על החופש, כשאינו בידיך, כאשר כולם נלחמים, עבור ארצם המובטחת. שיר זה תורגם Civil War"/Gun`s N Roses" השיר המלא מופיע בבלוג שלי. blog.tapuz.co.il/israelilife

../images/Emo45.gif אני חשבתי על זה כבר מזמן , זה

זה לא מלחמת האומות , זאת מלחמת האזרחים . חשבתי על השיר הזה , בזמן ההתנתקות הכתומה . מאי 2005 . ודרך אגב , use your illusions 1+2 של גאנז אנד רוזס ? ניכנס להכרה כשאני התחלתי תיכון , כיתה י' . זה , ו Nevermind של נירוונה . . בדיוק בימים האלו , של סיכום שנה , קרוב לראש השנה . ה'תשנ"ב . הקשבתי לרדיו , רשת ג' , שידרה אז לועזי . ומהרדיו בקע שיר , שאמרו שזה ממש הפופ של אמריקה : " hello hello how low " טוב , זה כבר הודעה לפורום נירוונה , סליחה על האורך , ועל ההסחפות .

למעלה