סקר חדש!

a 90s Noah

New member
סקר חדש!

(אה, ואני חי). תוצאות הסקר הקודם
אז איפה באמת משיגים את המידע הכי מעניין? אתם מוזמנים לפתוח פה דיון (או בכל מקום אחר בפורום..איך שבא לכם), לשתף (גם במידע אחר שעשוי לעניין אותנו...ואתם יודעים למה אני מתכוון) וכמובן להצביע. תהנו, סוף שבוע נעים

a 90s Noah

New member
אחר ../images/Emo3.gif

(ואני כתבתי את הסקר...אבסורד) בבית אבות. תעבדו אתם עם 3 עובדות משועממות רצח ואנשים מהקיבוץ שבאים לבקר את ההורים שלהם אחה"צ, ותגידו שלא התעדכנתם בכ-ל מה שקורה בקיבוץ. לא מאמין לכם

MsUnderstood

New member
../images/Emo99.gif|שוק|

מה קרה ששינית סקר ככה סתם
דבר איתי
ואני מנסה גם להבין את זה...אני לא מעודכנת במה שקורה בקיבוץ

Tinkit16

New member
../images/Emo204.gifאחר.

בגני הילדים. תמיד יש את השעה בין 14:00 ל15:00 שהזאטוטים ישנים, וכל המטפלות (בינהם אני) מגיעות איכשהו (תמיד) למצבי רכילויות. "שמעתם ש..." ומורן, אתה? לשנות סקר? תחזירו לנו את מורן!!!!!!!
(אבל קבל ח"ח, סקר מעולה!)

MsUnderstood

New member
זה גם מה שאני אמרתי../images/Emo70.gif

ושאני עבדתי עם הילדים..אומנם גדולים יותר... זה אכן מקור רכילות מטורף.....!

Tinkit16

New member
את כל כך לא מתארת לעצמך עד כמה../images/Emo3.gif

בואי פעם אחת לשעת מנוחה בגן שקד אצלנו, ותוך 5 דקות תצאי האישה המעודכנת ביותר ברחבי הקיבוץ.

זה סתם בצחוק..הרכלניות הכבדות אלו

הזקנות שמגיעות בבוקר לקנות הכל ואז באות עוד פעם אחרי הצהריים למרות שהן לא צריכות כלום רק בשביל לרכל עם הצעירים..

horse 1212

New member
אחלה של סקרר../images/Emo9.gif קבל ח"ח!../images/Emo45.gif.

הצבעתי לכלבו כמובן P=

במחלקת סולונואידים

במפעל בו אני עובדת. כל הרכלניות שעבדו במטבח בעבר(מקום "צהוב" למדי)עובדות שם. בחיי שאני מתעדכנת. בעוכריי!

Tinkit16

New member
../images/Emo204.gifאני חייבת לשנות. לא, זה

לא גני הילדים המקום עם המידע הכי מעניין. זה מחסן הבגדים!!!!!!! ואיפה נועה וצליל שיסכימו איתי
אין, זה מקום הרכילות הכי שיש. הייתי שם בדיוק 2 דקות, לקחת כביסה לגן................ ויצאתי עם ראש כמו של מזכיר הקיבוץ. יודע הכל
יאללה בארימניקיות, להסכים איתי.......... אי אפשר שלא...חחחח (וזה בשביל חלקכם 'קומונה', עכשיו תפסתי.....חחח)

למעלה