סקר חדש

the mnm factor

New member
תוצאות הסקר הקודם

כמה מנדטים המפלגה הכי מגניבה (מרצ, למי שלא הבינ\ה) תקבל? 5-6 11 34.38% 7-8 14 43.75% 120 (כי כולנו רוצות את יזהר אשדות, מודי בר ועמוס עוז כחברי כנסת) 3 9.38% אני חושב\ת שמרצ תקבל פחות מ5 מנדטים ולכן אין לי מקום בפורום נוער מרצ יחד
4 12.50%

Alexco

New member
תגובה

כרגיל האגו הבורגני פורץ החוצה בשעות משבר, ומאשים את הציבור בטיפשות.

ערב רב

New member
הוא בטח רואה בהצבעה לגימלאים

הצבעה חברתית הנובעת מהנטיות הסוציאליסטיות המודחקות אצל מרבית הציבור, מה שהמח הבורגני כנראה לא מסוגל להבין.

shay or eli

New member
הוא מתכוון

שכשמפלגה נכשלת בבחירות, הבעיה בה ולא בציבור.

אני הכי התאכזבתי...

מכך שמרצ הייתה המפלגה היחידה שלא התבצע בה שום שינוי פוליטי מאז שנת 2003. למעט החידוש המרענן בדמותה של צביה גרינפילד, מרצ לא השתנתה כלל וכלל (אלא אם מישהו לוקח ברצינות את שינויי השם התכופים). ולא ברור לי למה מישהו חשב כי הנוסחא שלא עבדה ב-2003, תעבוד ב-2006. יש עכשיו כל מיני קולות במרצ שקוראים ליוסי ביילין להתפטר. אני כבר לא ממש עוקב אחרי זה, אבל לדעתי מן הראוי שכל ההנהגה הבכירה של מרצ - חמשת החכ"ים שלה שיושבים בכנסת כבר עשור שלם, מאז 1996 - תפנה את הדרך לאנשים חדשים. הדברים לא נאמרים בטינה. רן כהן, חיים אורון, זהבה גלאון, אפילו אבשלום וילן - הם כולם מחוקקים מוכשרים ואנשים שעשו דברים מאוד חשובים בכנסת. וגם יוסי ביילין. אבל זו כבר פעם שנייה ברציפות שהמפלגה מאבדת כמעט מחצית מכוחה, ואולי הגיע הזמן לשנות כיוון, ולתת לאנשים חדשים, רעיונות חדשים, נושאים חדשים, עמדות חדשות, לקחת את קידמת הבמה במרצ.

למעלה