סקר חדש

סקר חדש

לא יודע אם עשו אותו כבר או לא אבל ננסה בכל זאת איזה שיר אתם חושבים שהוא הכי מתאים לעשות חידוש מטאל שיר שקט כזה שאתם לא מצפים ממנו להפוך למטאל לפי דעתי, משיח משיח יכול להיות גדול כשיר מטאל אבל אני חושב גם שאני אצבע את השלכת בירוק יכול להצליח מצטער הסקר הזה נברא משעמום אז אל תרביצו לי

V.W

New member
יא אללה בדיוק אתמול חשבתי על אחד

ממש טוב ושכחתי... אז אני אלך על השיר הזה ששכחתי איך קוראים, אז אני ישיר אותו, אל תצחקו על הקול שלי: לילה לילה מסתכלת הלבנה, בפרחים אשר הנצו בגינה....

shay or eli

New member
השיר שהכי מתאים לו חידוש מטאל:

אחי הצעיר יהודה. צריך לעשות ממנו משהו דומה ל Fear Of The Dark של איירון מיידן - תודו שזה יהיה גדול. גם "השר מונטיפיורי" של יהורם גאון יכול ליהיות נחמד.

epitaph

New member
אני הייתי הולך על השיר...

שמנגנים כול יום שישי ברדיו,לא זוכר את השם שלו אבל הוא ישן והוא הולך ככה "בציוניוני הדרך,אבנים לבנבנות...".מישהו זוכר איך קוראים לשיר?

shay or eli

New member
קוראים לו "אי ציוניוני הדרך"

והוא באמת יכול ליהיות ענק עם מנה של דיסטורשן.

Sham 69

New member
זוהר ארגוב - כרם התימנים

ו .. תומר חן - צינגלה יכול לצאת משהו נחמד .. והיה יכול לצאת משהו עוד יותר נחמד אם היו עושים לשירים האלה קאבר פאנק

taya

New member
אני אגביל את עצמי לשירים עבריים.

ולס להגנת הצומח וצליל מכוון. למרות ששניהם בטח יהרסו לחלוטין. אגב, למישהו יש את "לוח וגיר" בגירסא של זקני צפת ?

bla bla bla..?

New member
..

פנקס הקטן. או שאולי זה פנחס הקטן ? בגירסת פאנק.. זה יכול להיות נחמד. וגם בפאואר !!!! זה יהיה נורא.

למעלה