סקר חדש!

dweck2k

New member
סקר חדש!

בהשראת חסיד - מי מלך הפ'אנק של ירושלים? הכפפות באוויר, הכול מוכן! המועמדים: מארקי פ'אנק - די.ג'יי ה-Fאנק הירושלמי המוצלח. ברזומה שלו עבודה עם בנגלדת', רוקי B, ובכלל מעמודי התווך של עולם ההיפ הופ הירושלמי. מי ששמע את הסטים שלו מכיר את הכיוון ואת הראש! מרצדס בנד - להקת ה-Fאנק רוק הירושלמית זכתה לכותרות בזכות הקליפים המושקעים שלה שהוקרנו ב-MTV. יש מי שהגדירו אותם כרד הוט הישראלים. כיום עובדים על אלבום שני. הדגנחש - להקת ההיפ הופ המצליחה ביותר בישראל, שלושה אלבומים והרביעי בדרך, הופעות בחו"ל, להיטים, חסויות ובעצם - תראו לי עוד הרכב של 10 נגנים שמצליח לעשות שמח! צמחו וגדלו בירושלים אותה העלו על ראש שמחתם. קולולוש - הרכב ה-Fאנק הצעיר יחסית הירושלמי, מתאפיין בעיקר במוסיקה אינסטרומנטלית עם הבלחות של A7 המועמד בימים אלו לגירוש. מי לא מועמד? חסיד! למה? כי הוא עדיין לא פרסם כלום רשמי. אז אם נדרש להכניס אותו לסקר - שכנעו אותי. הבמה שלכם. דוויק המנהל הדיקטטור :p

חחחחחחחחחחח

אני היחידה שהצבעתי... 100 אחוז לדג נחש!!! :] אבל למה כתבת שם"דגנחנש" ? קולולוש גם מלכים... אבל אין מה אפילו להשוות לדגים...

הלהקה הירושלמית הFאנקית היא כמובן

נושאי המגבעת, סתם. הדגנחש. וגם - שימו לב לקוביאשי פורצלן שעוד לא אמרו את המילה האחרונה לדעתי. עדיין מומלץ להקשיב לפאנקי נונסנס, האלבום שלהם, שמצטט מכל מקום אפשרי ועושה זאת בחן. אבל מבחינת ההגדרה של מלך הFאנק של ירושליים? מארקי Fאנק וגם - מרסדס בנד ירושלמים? זה כמו שאני חיפאי...אולי למדו שם יסודי? אבל הם לא פועלים בירושליים אלא בתל אביב. ומילה על קולולוש - אין מה להגיד יש להם את הראפר מס 1 בארץ, והטרומבוניסט מס 1 בארץ (ירון אוזנה מהתפוחים - שכמובן היה קודם בתפוחים:)) - ויש להם לא מעט שירים חזקים ואלבום מצוין, ויש לי 2 הערות: 1. ממה ששמעתי בהופעות יש להם יותר ויותר קטעים לא ממש Fאנקיים, לצד אלה שכן, שזה בסדר למי שאוהב אבל זה עניין של טעם ולא עניין של Fאנק... 2. הסצנה הירושלמית מגניבה אבל כשאתם באים לתל אביב תנו כבוד ואהבה לקהל המקומי. מה עם "מה נשמע תל אביב?" במקום הפוזה של "באנו מירושליים להראות לכם מה זה" שזה אגב מעצבן גם בסניצת ההיפ הופ שם (סגול 59 ורוקי בי מקשקשים על זה) טוב הלכתי קצת רחוק אבל זו ביקורת רק מתוך הערכה גדולה וריספקט למוסיקה של כל מי שהזכרתי. FUNK ON!

Funky Giraffe

New member
אין עוררין - הדג נחש!

הלהקה שהתאהבתי במוזיקה שלה כבר שהייתי בכתה ד'-ג' (היום אני בט') , שיחקו אותה עד האלבום השלישי (פרט ל"יציב") שלטעמי הנפילה הכי גדולה שלה ם (רק בגלל שאין בו Fאנק.. קטנוני שכמותי) וההופעות - ממכרות!

Funky Giraffe

New member
לא הבנת

אמרתי עד האלבום השלישי הם היו טובים מאוד פרט ליציב האלבום השלישי למעט יציב הוא נפילה.. הבנת? כנראה לא התנסחתי טוב..

shiepki

New member
חחחחח איך הבנת מה אומרים שם..

אני רק הצלחתי להבין "איזה שניצל אני הולך להיות"

MenDelSonspirit

New member
אני לא יודע איך לא הזכרתם את

פאנקוטרון!! הם הירושלמים הכי פאנקים שיש! קולולוש הם לא כ"כ פאנק, הדג נחש מגניבים אבל עד נקודה מסוימת, ומרסדס בנד עושים עכשיו יותר מדי רוקנרול, ולא שמעתי את מארקי פאנק אז אני הולך על פאנקוטרון :)

למעלה