סקר חדש

סקר חדש

(מפורום סקרים ושאלונים) הוא די קצר, אבל ממש משעשעD: 1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? 12. כבר הצטננתם החורף? 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? 14. והחיסרון? 15. והיתרון של הקיץ? 16. והחיסרון? 17. מהו החג האהוב עליכם? 18. איזה שיר מרגש אתכם? 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? 20. במה אתם מאמינים? 21. מה מפחיד אתכם? 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?

pink banni

New member
../images/Emo23.gif אני ../images/Emo23.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?משפחה
הכלבים שלי
החתולים
2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים-אינטרנט
עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים-איסיקיו
מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:אממממ ת'גובה
האמת לא יודעת... 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להיתחרש
6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה?ת'שואה
(מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? הראל סקעת...חיחיחיחי
8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? מין
9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? דייקנות, יצירתיות ,חברותיות
חיחיחיח 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לאכוללללל מודה... וגם לדבר יהיה קשה
11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? כן למה לא
12. כבר הצטננתם החורף? כן
13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? שוקו חםםםםם
14. והחיסרון? גשם וקר בעעע
15. והיתרון של הקיץ? ים בריכה
16. והחיסרון?זיעה ופיחסה
17. מהו החג האהוב עליכם?פוריםםםם
18. איזה שיר מרגש אתכם? מי אוהב אותך יורת ממני -ארכדי דוכין
19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? ה=כ=ו=ל
20. במה אתם מאמינים? באלוהים
21. מה מפחיד אתכם? אנסים רוצחים פושעים ובלה בלה בלה
22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? המנהלת שילי?!?!? חחח ובאמת... אממממ לא יודעת
23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? פלורנסיינטה
24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: הראל סקעתת המושלם!!!!!!!!!!!
ציפי משהיד,שירלי לילו,לירון לב ,הוריאל שאלתיאל
25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? אממממ...אגואיסטיות
26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? אמממ הרבה דברים...
27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? שלום עולמי
28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת?כן...
29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים?הלוו אני בת 14....
(מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן למה לא... להעביר ת'זמן

g i l i

New member
אז ככה..

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?מחול 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? טלויזיה 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'?אייסי 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:,ישבן, חזה, עיניים 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?להתחרש...לפחות אני זוכרתא איך מדברים, לא בא לי להפסיד את הנופים וכו'.. 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה?העובדה שנולדתי עם תאומה.. (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?אשטון קוצ'ר.. 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?עם ההורים שלי על כל דבר שהוא לא לימודים 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם?אכפתיות הגדלת ראש,אחריות, 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ?לדבר 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? לא 12. כבר הצטננתם החורף?בקטנה 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? החום שבבית 14. והחיסרון?שקר בסטודיו למחול 15. והיתרון של הקיץ? שחם ואפשר ללבוש גופיות 16. והחיסרון? אין מחול.. 17. מהו החג האהוב עליכם?מחול 18. איזה שיר מרגש אתכם? ??? 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? השיזוף.. 20. במה אתם מאמינים?בעצמי 21. מה מפחיד אתכם?חושך,גבהים חתולים, מוות 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם?חיות מסוכנות 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע?שנות השבעים 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו?נשים שלא זורקים לפח דברים 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו?כל ישראל אחים 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם?שיהיו לירגליים מתאימות לפוינט 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת?כן, משעמם לא לעשות כלום 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? כן (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?בערך... נחמד+

../images/Emo104.gif הנה--->

1.החיים, ומדינת ישראל 2.עיתון 3.פלאפון 4.גובה,עניים,כפות רגליים... 5.לא מתכוונת לענות,אלוהים ישמור. 6.במישור המדיני-שואה במישור האישי-ילדות. 7.אוהד נהרין\רמי באר חחח 8.שירותים... 9.חכמה,לעשות הכל למען מטרה חשובה,אידיאולוגיה אישית 10.קצת מהכל חחח... 11.תלוי איך מגדירים טוטאלית... 12.לא... 13.גימלים...:) 14.הכל חוץ מגימלים ...? 15.בריכה,ים,בנים,בנים,ים,בנים..שמש 16.שרב. 17.חנוכה ללא ספק. 18."א-ה-בה,פתאום היא מתפרצת ,מה היא רוצה..." 19.החול... 20.כללי מידי...באופן הכי מתומצת(ואולי הכי לא ..)-אלוהים. 21.טפו טפו טפו...עדיף לא לענות. 22.דבורה 23.חדשות\משחק מכור(אין לי זמן לזה...) 24.הראל ס.,צביקה הדר...,עדי,ציפי,מיטלמן...חח 25.שמאלנים( ! ) 26.את "הישראלי המצוי" ,אין כאלה בכל העולם ..את האמיתיות הזאת ללא המסכות.. 27.בתקופה זו-שלום. 28.כן ,מתוך פרינציפ...ובלי קשר -אני ישתעמם... 29.לא, מתוך עיקרון. 30. תמיד...

עונה ../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? החיים. 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? פלאפון 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: ממממ...הייתי מגדילה את החזה
והממ..זהו. 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? אוי ואבוי. הנה פה היוצא מן הכלל של שאלה 1: למות. 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? כלום, זה היה משנה יותר מדי. (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? מי שאני מאוהבת בו...
8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? מממ..מחזור. 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? עקשנות, התמדה וכוח רצון. 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לישון.. 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? יאפ.. 12. כבר הצטננתם החורף? יאפ.. 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? גשם
14. והחיסרון? קור
15. והיתרון של הקיץ? גררר...קיץ
הים !! 16. והחיסרון? אין...קיץץ..מושלם... 17. מהו החג האהוב עליכם? פסח 18. איזה שיר מרגש אתכם? שיר שכתב לי ידיד שלי פעם...פשוט הכי יפה בעולם.. 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? האווירה..פאק זה ים...זה המקום הכי רומנטי בעולם... 20. במה אתם מאמינים? בעצמי
21. מה מפחיד אתכם? שאלונים עם מעל ל-30 שאלות. 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? הרכזת מגמה בביצפר
23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? טלוויזיה? שו? 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: לא ראיתי בעע 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? צביעות יתר 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? טוב לב...יש אנשים טובים בעולם הזה :] 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? ראה שא' 4.
28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? ברור 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? כמעט בטוח שכן.. (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? היה נחמד

dance diva

New member
../images/Emo20.gifתשובות שלי../images/Emo20.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?
משפחה, חברים, אהבה... 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים?
אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים
איסיקיו וטלפון 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:
רגלים ובטן.. 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?
להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה?
מחלה של אחותי(שעברה תודה לאל) והשואה 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?
אדם ברודי(the o.c) 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?
דברים אישים שלי 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם?
נדיבות,טוב לב,חברותית 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן
ללכת לשירותים ואיך שכחתם להוסיף?-לרקודדדד 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?
כן...אני חושבת 12. כבר הצטננתם החורף?
ברגע זה ממש 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם?
גשם 14. והחיסרון?
קררר 15. והיתרון של הקיץ?
ים בריכה והחופש הגדול 16. והחיסרון?
זיעה 17. מהו החג האהוב עליכם?
פסח-החופש הכי ארוך 18. איזה שיר מרגש אתכם?
שיר אחד שבן דוד שלי כתב מ-ד-ה-י-ם 19. מה הכי כיף בללכת לים
המים החול הכל! 20. במה אתם מאמינים?
בעצמי 21. מה מפחיד אתכם?
לאבד אנשים שאני אוהבת 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם?
החושך :-S 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע?
לב אמיץ 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר:סקעת,מויאל,שירלי לילו, לירון לב ,ציפי משהיד 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו?
אלימות 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו?
אכפתיות 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם?
הרבה דברים... 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת?
כן! 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים?
תשאלו אותי את זה עוד כמה שנים טובות...ואז נדבר 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?
היה סבבה

גלתו

New member
הממ יאללה

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? מוזיקה או משפחה 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? טלוויזיה 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? טלפון 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: אף, ציצים, כפות רגליים 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? די, אין לי מושג, נראה לי להתעוור 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) למדתי מכל טעות שעשיתי, אבל בהחלט הייתי מנסה לעשות דברים יותר טוב אם הייתה לי הזדמנות לשנות אותם 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? להתחיל? בראד פיט, ג'וני דפ, ועוד כמה אנשים שהם דווקא ברי-השגה 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? שומדבר. אולי כשמדברים עליי, כשמנתחים את האופי שלי 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? אין לי מושג. 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לישון 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? לאו דווקא 12. כבר הצטננתם החורף? מספר פעמים 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? הכיף בלהתכרבל בשמיכה אחרי שנורא קר 14. והחיסרון? לצאת מהפוך בבוקר, הבגדים הנוראיים, המקלחות בקור 15. והיתרון של הקיץ? אפשר לצאת יותר, אווירה יותר כיפית, בגדים יותר טובים 16. והחיסרון? החווום הנוראי 17. מהו החג האהוב עליכם? חנוכה אני חושבת 18. איזה שיר מרגש אתכם? יש יותר מדי... לא זכור לי משהו ספציפי עכשיו 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? לא סובלת ים... נראה לי שהארטיק 20. במה אתם מאמינים? בעצמי. באהבה שיש במשפחה שלי. 21. מה מפחיד אתכם? רוחות רפאים, מוות של אדם קרוב 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? שאלה מוזרה, אין לי מושג. אולי המוות של עצמי. 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? מכושפות, ארץ נהדרת, הארוס השמן שלי, טאץ' עליז, הטופ מודל הבאה 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: לא סובלת כוכב נולד, אבל שירלי לילו הייתה טובה 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? רדיפה אחרי כסף וכוח, זיוף, בורות 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? שיש אחדות מסויימת, גם אם היא כמעט לא מורגשת 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? להיות בן אדם יותר טוב 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? נראה לי שכן 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) אמממ ברור, איזו מין שאלה זו? 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? שאלות קצת מורכבות, תלויות באוויר, אבל היה פנאן

תשובות...

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? המשפחה והחברים שלי.. והלהקה! 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? פלאפון 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: התחת, הירכיים והתאבון לממתקים..... 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה(מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי)? לבחור מגמת דרמה. 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? חסויי 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? האהבות שלי... 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? לא מצליחה לחשוב כרגע.... 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לדבר... דהההההה 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? לא, תמיד יהיה מישהו שלא יתאים לך.... 12. כבר הצטננתם החורף? כן, פעמיים... 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? הקור והגשם.... 14. והחיסרון? שהחלק התחתון של המכנס נרטב בשלוליות.... 15. והיתרון של הקיץ? שהחלק התחתון של המכנס לא נרטב בשלוליות... 16. והחיסרון? חם, דביק ומגעיל.... 17. מהו החג האהוב עליכם? פורים, רגע לפני\ אחרי היומולדת... 18. איזה שיר מרגש אתכם? שירים שאני יכולה להזדהות איתם... 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? המקלחת שאחרי..... 20. במה אתם מאמינים? בעצמי... 21. מה מפחיד אתכם? מאיה מנדל ( המבין יבין) 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? ג'וקים.. 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? מבחן האייקיו של המדינה 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: שירי מימון, שירי מימון, שירי מימון, שירי מימון (היו כבר 5??) 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? אמממ.... השקרים 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? את החברים והמשפחה שלי.... 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? להיות מאושרת.... 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? לא, הייתי רוצה לישון ולרקוד.... 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים?(מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) אממ... לא יודעת 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן...מאוד

עונה בעצמי

1.מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט! 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? מכתב!!! 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: את האוזניים, הפצעים (חצ'קונים והרבה) ולהיות רזה יותר. 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש... גם ככה אני לא שומעת כלום. 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) לא הייתי מתחברת עם אנשים מסויימים והייתי עושה משהו שדחיתי יותר מדי, הרבה יותר מוקדם. 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? מי שאני רוצה כרגע. זה לא הגיוני כל-כך אבל שיהיה 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? עם ההורים על סקס 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? אני לא מוצאת /: 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? ללכת לשירותים... 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? לא יודעת, אני עדיין לא מספיק מנוסה כדי לדעת. 12. כבר הצטננתם החורף? כן אבל לא רציני 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? הגשם, הקור, הבגדים הארוכים. 14. והחיסרון? כשמממש קר ולא נעים 15. והיתרון של הקיץ? שמש, חופש, כיף 16. והחיסרון? לפעמים חם יותר מדי 17. מהו החג האהוב עליכם? פוריםD: 18. איזה שיר מרגש אתכם? Tom Waits של אנוק 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? 20. במה אתם מאמינים? המים! 21. מה מפחיד אתכם? מוות והתאבדויות 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? חושך? 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? האממ אליאס. 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: אוף תווכנית מעצבנת. 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? סטיגמות, חיקויים וצביעות 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? את האנשים המעטים אבל באמת טובים! 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? שהקיבוצים יהיו עוד במצב טוס ולא היה מעולם שעברו הפרטות ודברים כאלו. כן משאלה מוזרה. 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? כן, יש גם עבודות מהנות. 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) אחרי הפעם הראשונה שלי כן... אני חושבת 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? בהחלט!

ליזיגי

New member
אני ../images/Emo141.gif

ונצל"ש קטן.. אני רק התחלתי לעלות על הפוינט, ועדיין הנעליים ממש קשות.. איך אפשר לרכך אותן? רק שעובדים עליהן זה מרכך? והנה.. 1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? ריקוד
2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? טלויזיה 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? מכתב 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: את האף, את האגן ואת השפתיים. 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש.. טופו טופו טופו 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? ממ.. חח אני צריכה לחשוב על זה.. (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? אממ.. גם צריכה לחשוב על זה.. מישהו חמוד חח.. כנראה
8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? תלוי ליד מי.. ליד ההורים שלי, על סקס, כמובן
ועל סמים 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? עקשן, רגישה, שומרת על טקט. 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? ללכת לשירותים
11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? כמובן 12. כבר הצטננתם החורף? כן! כמה פעמים 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? שיורד גשם
14. והחיסרון? הקור 15. והיתרון של הקיץ? חופש גדול
16. והחיסרון? חום 17. מהו החג האהוב עליכם? פסח 18. איזה שיר מרגש אתכם? ממ.. חח לא זוכרת 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? הארטיק
20. במה אתם מאמינים? שאם מתמידים במשהו חזק, בסוף מצליחים. 21. מה מפחיד אתכם? שמישהו שאני אוהבת וחשוב לי יפגע. 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? וואו.. אין לי מושג 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? חברים
או כולם אוהבים את ריימונד 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: לא ראיתי.. 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? צביעות. 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? את החום ואהבה.. חח מצד אחד יש אנשים צבועים, אבל מצד אחר יש אנשים כל כך נפלאים.. 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? לא אומרת
סתם חח 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? כן! 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? כמובן
בתנאי שאני לא אצטרך לראות אותו שוב.. (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן! מאוד מאוד

הממ

את יכולה לרכך את הנעליים ידנית..ז'תומרת פשוט לשבור אותן עם הידיים כך שיתאימו לקשת שיש לך...אפשר גם לשבור אותן משהו עם דלת..קשה לי להסביר בכתיבה...כעיקרון, אם זה העובדה שהן קשות באמת לא מפריעה לך לעלות עליהן כמו שצריך אל תעשי את זה, כי ברגע שהן נשברות את חייבת לקנות חדשות.

אוקיי

הכי טוב לרכך אותם זה שעולים עליהם וככה מאמנים גם את הרגל אבל אתמול ביקשתי מהמורה שלי לרכך אותם והיא הראתה לי דרך נורא משונה: מכניסים את הנעל לחור של הדלת- בין הדלת לקיר, ואז סוגרים את הדלת על הנעל, לא עד הסוף ובעדינות כדי שהיא לא תישבר! D:

ליזיגי

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo9.gif

וכן, ראיתי את השיטה הזאת במרכז הבמה.. חח אני ממש מפחדת להרוס לי את הנעל ככה.. אבל היא כל כך קשה, וזה באמת מפריע קצת לעלות עליה.. אז נראה לי שאני פשוט אמשיך לעלות עליהן ימים ולילות עד שיתרככו..

חעחע עונה...

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? מסתומרת? 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט... 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? פנים מול פנים 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: שיניים, ירכיים ושוקיים
5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? זאת לא שאלה הוגנת. 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? לא יודעת.... 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? ילד מהכיתה שלי.... 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? נושאים מיניים מדי... ועל עצמי. מביך רצחחחחח 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? לא יודעת.... 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לאכול
11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? כןןןןןןןןן 12. כבר הצטננתם החורף? כן.. 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? החום של השמיכה
14. והחיסרון? הקור.... החיסרון בשמש, באור ושמחה.... 15. והיתרון של הקיץ? הכלללללל 16. והחיסרון? חם מדי
17. מהו החג האהוב עליכם? פסח וחנוכה... 18. איזה שיר מרגש אתכם? בתוך/הנני כאן- הראל סקעת.... אני באמת בוכה בשירים האלה... 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? המים
20. במה אתם מאמינים? בהרבה..... תהייה ספציפי.... 21. מה מפחיד אתכם? הלא נודע.... 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? לא יודעת.... 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? גיא פינס אולי...... איפה אתה חי כשבעזרת השם אני אתחיל לראות...
24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: הראל סקעת הראל מויאל יעל שחר עדי כהן סשה 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? הצביעות 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? את החום והישראליות 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? אהבה....
28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? ברור! צריך טעם לחיים
29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? לא. אלא אם כן היינו במצב כלכלי קשה ורעבים ללחם באופן נואש. (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן.... היה נחמד

adi753

New member
תשובות

1.בלט 2.הכל 3.הכל 4.גובה,שיער ועוד משהו 5.להתחרש 6.השואה ורצח רבין 7.אמיר פיי גוטמן....אני חושב 8.נטיות מיניות 9.עדינות טוב לב כנות 10.לשתות ולדבר 11.כן 12.כן 13.ההתכרבלות 14.הקור 15.החושפנות 16.החום 17.פורים 18.לחישה פזיזה -גורג מייקל 19.הבגד ים 20.באלוהים(לא בדת) 21.מחלות 22.ערבים 23.פלורסיינטה 24.בטח הראל סקעת סשה לירון לב מיקה 26.הומופוביה 29.בטח

../images/Emo108.gifJUST ME

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? משפחה וחתול שלי
2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:אייסי 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?לא זה ולא זה 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה?לא יודעת (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?אממ... ילד אחד ! 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? סקס 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם?אמממ... מותניים 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ?ללכת לשירותים 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?יאפ! 12. כבר הצטננתם החורף?קצת 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם?לשבת בבית מתחת לפוח 14. והחיסרון?קררר...
15. והיתרון של הקיץ?כמובן חופש הגדול 16. והחיסרון?חם! 17. מהו החג האהוב עליכם?פסח (הכי ארוך) 18. איזה שיר מרגש אתכם?heal the world(מייקל ג'קסון) 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו?שיזוף! 20. במה אתם מאמינים?אלוקים 21. מה מפחיד אתכם? המחנכת שלי חיחי... לא יודעת אני אחשוב על זה 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם?... 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע?טופ מודל 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר:לא רואה 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו?בנתיים כלום 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו?חחח שכולם רוקדים! 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם?לקבל ציונים טובים ! ! ! 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת?ברורר... 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים?בטח! (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?כה!

י ר ד נ י

New member
אני ../images/Emo113.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? שינה... 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? רדיו... 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? פנים מול פנים או מכתב... 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: שיניים, שיער, משקל.. 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש... מה אני צריכה לשמוע את כל הרעש של העולם.. לעומת זאת עיניים זה נכס.. להסתכל ולהבין לא צריכה יותר מזה.. 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? אממ שבתור ילדה הייתי נורא סגורה ולא הייתי מתחבר עם כל אחד.. היום זה ההפך הגמור... 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? מי שאני מאוהבת בו מאוהב גם בי למזלי.. ככה שהכל בסדר... 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? פלוצים וכאלה.. חחח 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? אני לא צבועה.. אני שופטת בני אדם לפי היחס שלהם אליי ולא לפי שמועות וכאלה, אני אוהבת לאהוב ושונאת לשנוא... 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לישון, לשתות ולדבר... 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? כן בכל מובן המילה 12. כבר הצטננתם החורף? כן בקטנה... 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? שקר.. ככה כולם רק רוצים להתחבק ולהיות קרובים.. בקיץ לכולם חם אף אחד לא רוצה שיתקרבו אליו וכולם עצבניםם... אה וגם יש בגדים יפים... במיוחד צעיפים אהבת חיי 14. והחיסרון? אני לא רואה שום חיסרום בחורף! אה בעצם רק לפעמים שנרטבים כל המכנסיים חח 15. והיתרון של הקיץ? ים! 16. והחיסרון? שחם, שחם, שחם, שזה לא חורף, שחם ושמזיעים 17. מהו החג האהוב עליכם? שבועות (הא!?) 18. איזה שיר מרגש אתכם? השיר החדש של עידן רייכל "ממעמקים"... 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? הכל מהכל... המקלחת שאחחרייי 20. במה אתם מאמינים? בפיות, בעצמי, באהבה, בכח עליון שהוא לא ה"אלוהים" הזה שלכם.. הוא לא שווה בעיניי גרוש.. לעומרת זאת יש לי אלוהים שאוהב אותי.. אםה אתם רוצים הוא יכול להיות גם שלכם 21. מה מפחיד אתכם? שיום אחד אני לא יוכל/לא ירצה לרקוד.. 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? למות.. 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? טאצ' עליז לסטרייט שיעיז... חחחח סתם אממ לא יודעת.. מכושפות איי גס.. 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: לא.. אבל אהבתי את מורן גמליאל הוא היה הכי אמיתי וגם את האחים צנחני הגזעייםם 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? צביעות 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? שאנשים יעשו הכל בשביל חברים שלהם 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? לעוף 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? כן למה לא... 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? תלוי עם מי.. חח לא יודעת זה שאלה קשה מאוודדד 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? בהחלט~

netushit

New member
אניייייייייייייייי...

1.מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? סטודיו, משפחה, בגדים, חיים. 2.לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטנטנט ^_^ 3.לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? איי סי.. 4.תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: אף, שומנים (בטן) ונמשים. 5.(שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש. 6.אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) שהמורה שלי להיפ הופ תחזור ללמדדדד :(... 7.מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? לא יודעת, אין לי בנתיים. 8.על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? גוף כל מיני שטויות כאלה. 9.אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? אמממ לא יודעת.... 10.מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לאכול חחחחחח...
11.אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? אממ כן? 12.כבר הצטננתם החורף? בטח
13.מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? הגשם והבגדים.. 14.והחיסרון? הקור... אבל לא כל כך.. 15.והיתרון של הקיץ? חופש 16.והחיסרון? חום, זיעה בעעע.. 17.מהו החג האהוב עליכם? פסח ופורים.. 18.איזה שיר מרגש אתכם? אמממ כל מיני.. 19.מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? המים.. 20.במה אתם מאמינים? מזתומרת?! חח 21.מה מפחיד אתכם? ג'וקים. 22.איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? נחשים, סרטנים... 23.איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? הרבההה... שיקגו הופ בעיקר.. 24.ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: כן.. נינט, שירי, האחים צנחני, שירלי לילו אמממ וווו... הראל מויאל.. 25.מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? הישראלים.. 26.מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? לא דעת חחח 27.איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? מלא... לטוס לאמריקה לעסוק בריקוד כל מיני... 28.אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? דוגרי!? לא!!! 29.סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) תנו לי לחשוב על זה קצת (הרבהה!!) 30.לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן הוא היה מאוד נחמד! :)

למעלה