סקר חדש

סלוניק

New member
סקר חדש

האם לדעתך יש פרטנר בצד הפלסטיני? תוצאות הסקר הקודם: מה דעתך על תכנית ההתנתקות של שרון? בעד - יחסוך לצבא הרבה עלות והוא יוכל למקד את כוחו ולמנוע טרור ביותר יעילות. 11.11% בעד - יוריד מוקדי חיכוך בין יהודים ופלסטינאים ובין מתנחלים למתנגדי התנחלויות. 7.41% בעד- בגלל שתי הסיבות. 25.93% נגד - הממשלה הביאה את המתנחלים לשם, זה הבית שלהם ולא צריכים להיכנע לטרור ולעקור אותם משם. 14.82% נגד - זה סתם תרגיל של שרון כדי שלא יעמידו אותו לדין. 11.11% נגד - בגלל שתי הסיבות. 18.52% שיתנתקו, שלא יתנתקו, כל עוד שלא מנתקים לי את הזרם... 11.11%

כדאי לדייק....

לא מדובר בסקרים הנשענים על מדע הסטטיסטיקה, שגם בנוגע אליהם יש חילוקי דעות לא מעטים. אולי כדאי לכנות את הפנייה לדעתם של הגולשים בשם אחר, כמו: משאל לא מחייב, או שם מוצלח יותר שתמצאו. כשמפרסמים תוצאות משאל ראוי לציין ערכים מספריים הקובעים כמה לקחו חלק במשאל. המונח סקר מחייב והשימוש שאתם עושים בו במסגרת הפורום - מטעה.

רותם ™

New member
../images/Emo54.gif תשמע

תפוז החליטו לקרוא לזה סקר, וכמה שידוע לי היועץ המשפטי לא מצא פגם בעניין. ברור שזה מייצג רק את דעת הגולשים, ובדרך כלל חלק מאוד קטן מהם. הסקר הוא מין תוספת נחמדה לפורום, ובהצבעכה רואים לפי הכמות הקטנה שהצביעה שפרט לדעתם של X אנשים, זה לא מייצג אף אחד אף אחד לא חייב לענות - רק מי שרוצה כמובן

all

New member
"סקר" להבדיל ממישאל הינו מושג

סטטיסטי המהווה בסיס נתונים שעל פיו החוקר מאושש או פוסל השארות. ומכייון שהינו מושג מדעי, השימוש בו מחייב בסיס נתונים מינימלי, מתוך איזו אוכלוסיה נידגם וכו'. אינך יכול להיכנס למועדון חרשים לקחת 5 אנשים לשאול אותם "האם אתה שומע אותי" לקבל תוצאה כי 4 מתוך 5 אינם שומעים ולהכריז בגבורה "רבותי וגבירותי בסקר האחרון שביצעתי מצאתי כי 80% מהעולם הם חרשים. אין כאן עניין ליועץ משפטי, רק עניין מדעי, כי כפי שה "+" הוא מושג מוגדר במתמתיקה, "סקר" הוא מושג מוגדר בסטטיסטיקה וראוי להישתמש בו נכון.

רותם ™

New member
../images/Emo54.gif אתה לא צודק

הסקר מייצג רק את גולשי הפורום, וזה כתוב לפי הדברים שלך גם הסקרים הכללים בפורטלים אחרים לא מדוייקים זה סתם התחכמות לדעתי אבל זכותך לדיעה

סלוניק

New member
אני בספק אם יש מבין גולשי הפורום

שתופסים את הכלי הזה כאמצעי סטטיסטי מדוייק ומחייב. הסקר מטרתו להצביע על עמדות של משתתפי הפורום ולא יותר מכך. אתה מוזמן לשלוח הצעות בנוגע לשינוי הכלי בפורום 'תפוז משוב' ולהיענות בהקדם.

למעלה