סקר חדש!

סקר חדש!

בעקבות כל מה שנאמר בימים האחרונים, הגיע לראשי רעיון לסקר חדש, גם אם לא הכי מקורי. מה הכי חשוב לכם במוסיקה? האם אתם מוכרחים חדשנות בכל מחיר? או שמא פיתוח מלודיות יפות ועיבודן זה הדבר הכי חשוב לכם? אולי בכלל אופן ההגשה וה"רגש" של הגיטריסט והזמר זה מה שמעניין אתכם הכי הרבה? או אולי בכלל טכניקה? אגב, בסקר האחרון על השאלה "אין סקר", הצביעו 55 56.70% בעד התשובה ".", בעוד 42 43.30% הצביעו בעד התשובה ".". סה"כ קולות, 97! (סקר זה כולל את גולשי תפוז אנשים ואין לראות בו סקר מייצג). קדימה לקלפי!

הקפצה

למי שלא שם לב. אגב, אתם מוזמנים להציע את דעתכם האישית והספציפית שאולי נופלת בין החריצים כאן.

Rubycon

New member
I chose the third answer

although I don't agree with its vast majority, it's the only one which somehow aims at my opinion. It's somehow involved with innovation but not exactly. If an artist (commercial reasons aside) releases an effort which doesn't come from a certain place inside him and only him - What is your aim? Why did you do it if other have done it before? You might have 50 minutes of my time, but how many time did you waste for yourself? What's your point in being an artist? .
I can talk about this subject for hours, so I'll stop right here

רגע

אתה מדבר על האפשרות שהדבר הכי חשוב זה הרגש של הנגנים והזמר, האפשרות השלישית?

tz6

New member
אני חושב שכן,

והוא התייחס למשפט "אם אני לא מרגיש חיבור רגשי בין האמן למוסיקה שלו, כל המלודיות וכל החדשנות יכולים לנשק את ישבני."

אני מבין

אם כי, קצת מוזר. בנאדם יכול להיות סופר מחובר רגשית ליצירה שלך, אבל לכתוב שירים של אקורד אחד עם מלודיה של תו אחד. באמת תהנה מדבר כזה?

tz6

New member
אני לא יודע אם שאלת אותי

או את Rubycon, אבל לדעתי כן, בהחלט אפשר (אמנם בתחום סובייקטיבי מסויים אותו אני אגדיר 'מוסיקלי' ו'מהנה') - יש הרבה אנשים שעושים ומקשיבים למינימליזם.

tz6

New member
לא, אבל חשבתי

שהוא מתכוון למשהו כזה, ומקצין אותו בדוגמה של אקורד ותו בודדים. וזה, כמוסבר, לא מה שהוא התכוון...

נגיד ושאלתי אותך, וגם אותו

לא הבנת למה התכוונתי. לא למינימליזם, זה בטוח. בוא נהפוך את זה לארבעה אקורדים עם מלודיה של תו אחד, בסדר? אני מדבר על מוסיקה חובבנית, לא מקצועית, ובלתי מלוטשת בעליל. ילד בן 14 שטפס גיטרה, לקח כמה קלישאות מוסיקליות וליריות, וחיבר אותן כאילו זה משהו שהוא הגה בעצמו, והוא מנגן ושיר מכל הלב. הרגש כאן, הכי חשוב?

tz6

New member
היי, אל תערב אותי בסיפור../images/Emo6.gif

סתם, התכוונתי שאני לא תומך בדעתו של רוביקון ש'הרגש הכי חשוב', אבל כשחשבתי שאתה מדבר על מינימליזם הבעתי את דעתי.

מורנא007

New member
דעתי נמצאת אי שם באמצע

הרגש חשוב כמו גם חדשנות וגרוי שכלי ומורכבות היצירה.

שבלוז

New member
סקר מעניין ואתר מעניין !

אני רואה את זה פחות או יותר שיש 3 אפשרויות 1 שהאמן מתחשב בעיקר במה שבראש שלו 2 שהאמן מתחשב בעיקר בסגנון שאליו הוא שייך 3 שהאמן מתחשב ברצון של קהל רחב או שואף להגדיל את הקהל (פופ) כמובן שכל אפשרות באה על חשבון ה2 האחרות ויש כל מיני מינונים שונים למשל אם האמן/ים עושים מה שבראש שלהם וזה מתנגש עם הסגנון יש להם בעייה גם עם האוהדים שלהם וגם עם הקהל הרחב לעומת זאת בחירה ב 2 אז אולי הם לא מבטאים את כל מה שהם רוצים וגם בעייה עם הקהל הרחב ו3 אומר גם שלא מבטאים את עצמם וגם הקהל הנאמן של האוהדים שלהם עשוי להכנס למבוכה הדבר האולטימטיבי זה מישהו שמצליח 1 2 3 ביחד וזה נדיר באלבום כלשהו או בסקירה של אמן/להקה כלשהו אני מצפה למצוא מכל הדברים הללו בשביל לטעום יותר את הטעם של המוזיקה שלהם אם הם עושים רק מה שבראש או רק משהו שבסגנון או רק משהו פופוליסטי בדר"כ (לא תמיד) זה מאכזב אותי אם יש כמה דוגמיות מכל דבר זה בדר"כ מועדף עלי כי אז רואים כיוונים

למעלה