סקר חדש!!
S S h a y 9 9 9 New member 30/4/04 #4 הבלונדינית הגבוהה שיושבת ליד לוק בכיתת מדעים. (ממש מוזרה וגיקית אפילו יותר ממנו)
M miaka New member 30/4/04 #6 שתישרף גלניס >_<;; היא הדמות השנואה עלי בסדרה.. היא ו- אייריס....גררר... ~_~;
D Dawson girl New member 30/4/04 #5 הצבעתי! ללוק גם כי הוא חמודדדדדד אבל בגלל שהסקר לא נוגע לזה אז בגלל שהוא הכי מעניין.
° °•°AnGeL Girl°•° New member 1/5/04 #7 גם אני הצבעתי לה'... חח התלבטתי בינו לבין אדם (אדם באמת חמוד!!! מתי הוא וג'ואן יהיו סופסוף חברים??) אבל בסוף החלטתי כבר בה'... חח בעיקר בגלל הילדה ובגלל הבחור החתיךך ההוא! חחח
גם אני הצבעתי לה'... חח התלבטתי בינו לבין אדם (אדם באמת חמוד!!! מתי הוא וג'ואן יהיו סופסוף חברים??) אבל בסוף החלטתי כבר בה'... חח בעיקר בגלל הילדה ובגלל הבחור החתיךך ההוא! חחח
ע עוד חיילת New member 1/5/04 #9 אין, אין... על גרייס! באמת שמעניין אותי למה היא כזאת תוקפנית, ואם היא מסתירה משהו, ואם כן- מה? יורחבו הסצינות של גרייס לאלתר!
אין, אין... על גרייס! באמת שמעניין אותי למה היא כזאת תוקפנית, ואם היא מסתירה משהו, ואם כן- מה? יורחבו הסצינות של גרייס לאלתר!