סקר חדש

Mighty Morphin

New member
סקר חדש

אני פותח סקר חדש, ברשותכם
אני בטוח שהנושא נדוש למדי
, אבל בכל זאת מצאתי אותו מעניין
מי לדעתכם השחקנית היותר יפה - ברוק או טיילור? לטיילור -
לברוק -
הצביעו והשפיעו!

238

New member
../images/Emo66.gif

בס"ד למרות שהיא נורא מעצבנת...

SupeRonit

New member
../images/Emo66.gif (אבל יש "למרות")

למרות שיש ימים שברוק נראית גם יפה ואפילו מהממת.. רק שטיילור הייתה תמיד יפה ואילו ברוק רק לפעמים יפה (יש לה את הימים שלה) (חשוב להזכיר את הניצחון של ברוק בסקר המרכזי)

S c a r l e t t

New member
איזה הגנה

תראי, אף אחד לא אומר שקתרין לא יפה, פשוט האנטר יותר יפה. גם לדעתי קתרין נראית מ-ד-ה-י-ם אבל אין על היופי הקלאסי של האנטר

Malcolm X

New member
טיילור יפיפייה...ברוק כוסית...

ברוק יש לה גוף מושלם, אבל לא הכי יפה בעולם.... האנטר פשוט מהממת...יפה בטירוף...אבל גוף לא משהו.... לכן אי אפשר להשוות ביניהן....

Malcolm X

New member
יש לברוק גוף מהמם!!!

אין יותר טוב מברוק בבקיני...יש לה גוף ממש פצצה...אבל מה לעשות, היא לא הכי יפה...חייבים להגיד את האמת... טיילור לעומתה יפה בטירוף, אבל אין לה מה להציע חוץ מזה....

lilithmm

New member
למה אתה חושב ככה../images/Emo35.gif

מה זה אין לטיילור מה להציע? היא אישה אידאלית. חכמה ומשכילה בעלת מוסר גבוה ביותר. עושה את ההחלטות הנכונות ומוכנה להסתכן עבור אחרים. ראה לדוגמא איך היא עזרה לחסר דיור וחלתה כשהיתה בהריון עם התאומות... מה יש לברוק להציע?? הרפתקאות מיניות? תצוגות תחתונים?? מה???

Malcolm X

New member
אין מה לעשות...טיילור לא סקסית..

בקטע של גוף...אין לה מה להציע... ברוק בדיוק ההפך....לא הכי יפה בעולם, אבל הגוף שלה פשוט מדהים...נערת ביקיני לפי הספר.... אם אתם מדברים על אופי, ברוק מתוסבכת בטירוף וברור שבתחום האופי, טיילור עדיפה.....טיילור אישת בית, שקטה..... בשביל סטוץ, ישר הייתי לוקח את ברוק...אבל לקשר רציני, אין ספק שטיילור מתאמה יותר....

Mighty Morphin

New member
5:1 לטיילור../images/Emo66.gif

והמנצחת היא האנטר טיילו
(ברוב מוחץ
) והיא תמונה שלה
אכן,מדהימה

למעלה