סקר חדש!

AXL SLASH

New member
סקר חדש!

האם אתם חושבים שGUNS N ROSES מזכירים את AEROSMITH במוסיקה בסולויים או בסטייל של חברי הלהקה? לפי דעתי במוסיקה אם מזכירים מאוד בקטעים מסויימים וגם הסולויים! וגם הבסיסט של GUNS DUFF מאוד מזכיר את TOM ורואים שהוא מושפע ממנו!

SaintJohn

New member
בהחלט יש דמיון

בכל מה שקשור לסגנון היותר רוקיסטי וכבד של שתי הלהקות. אני לא ממש מכיר לעומק את גאנז, אבל תמיד אפשר להגיד שההשוואה ביניהם מתבקשת. לגבי ההשפעה של טום על דאף - שוב, אני לא ממש מכיר את הבאסיסט של גאנז וקצת קשה לי לקשר בין הדמיון החיצוני לבין הדמיון המוזיקלי ביניהם, אבל אם יש דמיון אז הוא כמובן מבורך.

AXL SLASH

New member
נכון!

סתכל תמונה של דאף ותראה אם הוא דומה לטום! הנה:

The Cat Woman

New member
זה הגיוני...../images/Emo15.gif

שתי הלהקות מושפעות מאותה תקופה כי הן הוקמו באותה תקופה, ה"רוח" היא אותה רוח, האופנה היא אותה אופנה, האידיאולוגיה היא אותה אידיאולוגיה ותרבות הרוק הייתה מאוד חזקה בתקופה ההיא, לכן הסיגנון בהכרח הוא אותו סיגנון... זה כמו שתיקח לדוגמא בשנות ה90 את הספייס גירלז ואת באקסטריט בויז. להקת בנות לעומת להקת בנים, אבל הסיגנון הוא אותו סיגנון. דרך אגב- הדימיון בין דאפ לטום הוא מקרי בהחלט לדעתי...

AeroTom

New member
לא ממש הוקמו באותה תקופה...

האלבום הראשון של אירו יצא ב-73 לאומת 87 של גאנס. אבל בהחלט יש בכמה מקומות דמיון בין 2 הלהקות הענקיות (גאנס אצלי הם מקום שני עם זפלין...) ולא לשכוח שגאנס מאוד מאוד מעריכים את אירו ותמיד הרעיפו עליהם שבחים.וגם לקחו את Mama Kin לאלבום GN'R Lies...

AXL SLASH

New member
נכון!

הם מעריכים אותם מאוד ועשו איתם כמה ביצועים לשיר של אירו שגאנס שרים MAMA KIN.

AeroTom

New member
יש לי גם-

את Train ביחד עם גאנס.גם קטע מעולה. ג'ו הפעם פינה את הבמה לאקסל ב- Lookin' so good jack i couldn't let it go...
הם חיממו אותם ב-Tour של Permanent כמה פעמים אם אני לא טועה (Permanent ו-Appetite שתיהם של גפן ושתיהם יצאו ב-87).

גיל מ

New member
ה מההופעה בפריז

ב6/6/92 של גאנז יש לי את זה במחשב... סטיבן וג'ו התארחו ושרו שם את MAMA KIN ואת TRAIN KEPT A ROLLIN וגם לנני קרביץ השתתף באותו מופע עם ALWAYS ON THE RUN

aeroboris8

New member
בתור אחד שמכיר ואוהב את שתי הלהקות

ואני גאה לציין שאלו גם שתי הלהקות האהובות עליי. אני חושב ששתי הלהקות דומות מהרבה בחינות בעיקר בגלל שגאנס גדלו למדו והתחנכו מאירו (אשפר לראות את זה בספר בחלק שבו סלאש מספר על הפעם הראשונה שהוא שמע את ROCKS ) בנוסף לזה הם הזכירו את זה ברעיונות שלהם הרבה פעמים ובכל הזדמנות שהייתה להם הם גם הופיעו בתקשורת.

למעלה