סקר חדש...

ד ב ר ת

New member
סקר חדש...

בעקבות דיון עם כמה מחברי הפורום המקביל והלזה... העלינו שאלה... בורקס נשנוש או ארוחה...

בטח מינה צמח מתהפכת לה במ

השאלה שווה ל"פחמימות, אוכל או נישנוש".. זה תלוי בסוג הבורקס, במילוי, בגודל ובמחיר

כדי להסיר ספק מהבורקס:

כמו שחברה שלי אומרת: שכבת בצק שכבת מרגרינה שכבת בצק שכבת מרגרינה שכבת בצק שכבת מרגרינה שכבת בצק שכבת מרגרינה שכבת בצק שכבת מרגרינה וכן הלאה.... לאחר התיאור הזה, אני אישית לא התקרבתי לבורקס תקופת מה.... (מה שכן, כן התקרבתי הרגע ל----- שכבת עוגה שכבת קצפת שכבת עוגה שכבת קצפת שכבת עוגה שכבת קצפת ומעל ריבת חלב.....

ברור שארוחה .....

דווקא מי שזה נשנוש אצלו, צריך להתחיל לדאוג ...... היכונו לסקר הבא : סטייק ללא פיתה, נשנוש או ארוחה ?
דרך אגב, איזה כשרות יש לזה ?

ד ב ר ת

New member
היי...

לא סופרים קולות פעמיים..... בכל אופן בנתיים ... מהסקר האישי שלי.. ע=א א=א ח=נ י=נ י=נ ש=נ ד=נ יעני נ=נשנוש א=אוכל... רואים מי מוביל....

ד ב ר ת

New member
../images/Emo68.gifהמשך ...

טוב לאחר שהמשכתי את הסקר האישי קול חדש... לטובתתתתתתתתתתת תינו נ=נ
אולההההההההההההה

בטח שארוחה!

שילוב של פחמימות, שומנים, חלבונים וויטמינים אף פעם לא משמין. ואל תתווכחו איתי

ברור שנשנוש

זה פונקציה של כמה בורקסים צריך כדי להיות שבעים. בורקס אחד זה מש לא ארוחה-10 בורקסים זאת שחיטות משמינה. ובכלל בוא נחזו להגדרות של חז"ל לארוחה- קובעים עליו סעודה. על בורקס לא קובעים סעודה הוא בא כמלווה לסעודה. לא יעלה על דעתו של אפחד ליטול ידיים על בורקס. (כל זאת על הבורקסים על הקטנים-ייתכן מאוד והבורקסים הגדולים, אלא שקונים בתחנה מרכזית או באוניברסיטה דינם כטוסט-כלומר ארוחונת). מסכנה (אימצתי-מסכנה=מסקנה) - בורקס נשנוש משמין ולא תמיד טעים (במיוחד גבינה ותפו"א קר).

Boogi25

New member
../images/Emo184.gifשיחקת אותה../images/Emo150.gif

רק עכשיו ראיתי... ולתשובה: לדעתי בורקס זה לא נישנוש, ואני אסביר: באולמות ארועים מגישים למנה ראשונה בורקס ברוטב פטריות.
- איזה אייקונים מגניבים יש פה....

למעלה