סקר חדש

מיטללל

New member
סקר חדש

מהי התכונה המרתיעה ביותר עבורכם אצל בן זוג פוטנציאלי? - קמצנות - חוסר בטחון עצמי - מראה חיצוני רע - אדישות - שחצנות - גזענות - מצב כלכלי רע - אנוכיות פרטו

אני ראשונה

בעיקרון הצבעתי חוסר ביטחון עצמי כי זה משהו שיכול לשגע אותי אבל כמובן שאם היה אפשר לבחור עוד כמה הייתי בוחרת בגזענות ואנוכיות לפרט? נו באמת אני מניחה שכולכם יודעים למה...

שחצנות

או הרבה יותר גרוע - התנשאות. תכונה שאני לא מסוגל לסבול באף בנאדם... פגשתי (מזמן) אחת מתנשאת בצורה בלתי רגילה... כאילו אם היא לא הייתה בחורה אני הייתי מעיף לה 2 לאטמות להרגיע אותה... במקום זה ירדתי עליה כל הזמן

pain is MY love

New member
אני הייתי אומרת

שחצנות!!!!! אם אני פוגשת בן שחצן אני אעשה הכל אבל ה-כ-ל כדי להוריד לו את הביטחון!!! ביטחון עצמי זה טוב! אבל שחצנות זה טורן אוף רציני!!!

A n d r i a n a

New member
צודקת מאה אחוז!!!

אבל השחצנות באה מביטחון עצמי מוגזם.... מאוד.. שונאת אנשים כאלה

סוזן50020

New member
בהחלט קמצנות...

זה משגע אותי שבנים מסויימים מתקמצנים בכסף, יש בזה אנרגיות שליליות. אני לא מתכוונת לאלו שאין להם כסף ולכן מתקמצנים אלא לאלו שיש בוחטות של שטרות של מאה בכיסי תחת שלהם ובכ"ז לא טורחים לקנות משהו יוקרתי קצת לחברה שלהם. ובמקום שני זה אדישות ומראה חיצוני רע. שחצנות...זה דווקא קצת מדליק אותי...

אנוכיות

לא יכולה לסבול שבן אדם מרוכז בעצמו... אבל אני יודעת שאם היה אפשר יותר הייתי בוחרת בחוסר ביטחון עצמי כי זה פשוט משגע שהבן זוג לא יודע לטרום גם מעצמו לקשר כי הוא "פוחד" וכל השאר... וגם באדישות.. כי אני ממש לא אוהבת אנשים אדישים.. איך אפשר בכלל לנהל איתם שיחה?!

קטרפי

New member
גזענות ../images/Emo110.gif

אפילו שזה לא ממש ישפיע על הקשר שלנו, בכול זאת איך אפשר להיות עם מישהי כזאת
אבל האמת התלבטתי, כמעט כול התכונות רעות באותה מידה.... קמצנות, אדישות, שחצנות, אנוכיות.... אני לא יגיד שמראה חיצוני רע לא משפיע כי זה כן, אבל בכולזאת אין מצב שזה הדבר הכי חשוב, מצב כלכלי רע זה בכלל לא משפיע למה זה לא אשמתו של אף אחד *אהמ* שהוא במצב כלכלי רע, ובקשר לחוסר ביטחון עצמי.... לא יודע, זה פשוט לא מפריע לי....

seeyou

New member
צודקת!-מראה חיצוני רע!-../images/Emo54.gif

למה? בגלל שמדובר בתחילת הקשר ולא אחרי שכבר מכירים אחד את השני תקופה... הבחירה לא נעשה תמיד על פי שיטה "קח לנסיון לשבועיים,לא טוב מחזירים" רוב התכונות שבסקר הם בתוך האנשים ומתגלים עם הזמן מראה חיצוני זה דבר ראשון שפוגשים בדרך כלל אין בחורה לא יפה,יש בחורה לא מטופחת(שזה חלק מהאופי) A woman gets thirty percent of her beauty from nature and seventy percent from makeup. -Chinese Proverb

ilana4ka

New member
וואו וואו וואו...

א-ו-ק-י-י: -הדבר שהכי הכי יכול לדחות אותי מבחורים זה חוסר בטחון עצמי. אני לא מסוגלת בחיים להיות עם בנים ביישנים שלא בטוחים בעצמם. בלתי אפשרי מבחינתי.
- קמצנות זה בהחלט לא מושך במיוחד. זו פשוט תכונה אינפנטילית כזו. לא יודעת... - מראה חיצוני רע. תלוי עד כמה רע. אם הוא ממש דוחה, אז לא. בעקרון-אם הוא לא מושך אותי, אפילו מינימום של משיכה, אז זה בטוח לא יעבוד. אני לא שטחית ולא קובעת ע"פ הלוק, אבל אין מה לעשות. ידידות נפלאה בהחלט עלולה להתפתח, אבל קשר רומנטי לא. אני לא מסוגלת להיות עם מישהו שאני לא נמשכת אליו.
אבל אם הוא חמוד, לא ברמה עולמית, אבל מושך אותי, אז למה לא, בכיף. העיקר שיהיה בנאדם, ושיהיה לו חוש הומור מפותח!!!:) -אדישות-תלוי עד כמה אדיש. אם הוא פאקינג בנאדם שחי בבעוה משל עצמו, אז שישמיך לחיות בה, אבל לבד. העיקר שלא יהיה אדיש אליי. את זה אני בחיים לא אסבול. -שחצנות-גם תלוי עד כמה. אם זה ממש בלתי נסבל אז לא. - מצב כלכלי רע-בחיים לא יכול להשפיע עליי. זה ממש לא מעניין אותי. העיקר הבנאדם עצמו. זה אפילו לא פקטור מבחינתי. -אנוכיות-בלתי נסבל.

אורית15

New member
לפי הסדר

הדבר הראשון שמרתיע- חוסר ביטחון 2.קמצנות 3.אנוכיות 4.אדישות (תלוי באיזה מצבים.. יש מצבים שאני לא יכולה לסבול אם בנאדם אדיש, זה יכול לשדע אותי! ויש מצבים שלא מזיז לי) 5.גזענות 6.שחצנות 7.מראה חיצוני 8.מצב כלכלי רע.. למה שיפריע לי!? אני בת 16, אני לא הולכת להתפרנס מהחבר שלי :)

jessy19

New member
תכונה מרתיעה

אדישות וגזענות - אני אוהבת תשומת לב (לא מקבוצה אלא מהפרטים בקבוצה) ולכן היה לי נורא קשה לצאת עם האקסים שלי שלא היו רומנטיים והיו מאוד אדישים.

reviatia

New member
התכונה הכי מרתיעה../images/Emo88.gif

*דבר ראשון שקובע הרי הוא - חיצוניות כי לפני שמכירים אדם מסתכלים על חיצוניותו וזהו כבר עיניין של טעם *הדבר השני שיכריע כמובן - קמצנות {שזה דבר שיכול להוציא מהדעת במיוחד אנשים שמתקמצנים אפילו על עצמם}. *חוסר בטחון עצמי זהו דבר שיכול באיזהו שלב לעצבן אבל תמיד אפשר להעלות לבן אדם את הבטחון העצמי אם רק נרצה. *שאר התכונות אפשר להסתדר איתם תלוי מהו הבן אדם

למעלה