סקר חדש

rubber duck

New member
סקר חדש

והפעם בעקבות שינוי שם הפורום ומטרותיו עולה השאלה : מה סוג המירצים שאתם אוהבים וכן השאלה קשה וכמוה התשובה בברכת חג שמח וכשר
שרון

rubber duck

New member
סיכום הסקר הקודם

כמו שזה נראה בארץ האהדה היא או למקלארן או לפרארי התוצאה היא שיוויון 6 בין הקבוצות האם עונת המירוצים 2003 תהיה צמודה כמו הסקר שלנו ? שרון

rainbow demon

New member
שובר שביון - פרארי:)

אני חדש, ואני חולה על פורמולה 1, ולמרות שלא הולך לי כ"כ בעצמי בפורמולה 1 - 2001 של EA ספורטס אני עדיין אוהב את זה:)

rainbow demon

New member
שביון --> שוויון

לא יאה למישהו שחרש חודש לפסיכומטרי לעשות כאלה שטויות בעברית:)

giladk7

New member
באיזה רמה אתה משחק בפורמולה 1?

אתה משחק ברמה הכי קשה בפורמולה 1 של 2001 של ea sports?

rainbow demon

New member
נראה לך?

אני בקושי גומר מירוץ ברמה הנמוכה אולי זה כי התחלתי לשחק בזה רק לפני שבוע אני תמיד גורם לעצמי להחליק... טוב, תמיד ההתחלות קשות...

giladk7

New member
המשחק פורמולה 1 2001

אני מתפלא המשחק הזה ממש קל אם אתה משחק ברמה הקלה כל מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ קדימה אל תפנה המחשב עושה את זה בשבילך ואם אתה עושה אחרת אז אתה מסתחרר ועף מהמסלול. אני משחק ברמה הבינונית עם קבוצות כמו סאובר ומנצח זה כיף לשחק עם קבוצות אחרות ולא עם הקבוצות החזקות.

rainbow demon

New member
אז זהו שאני משחק בלי עזרה של המחשב

המטרה שלי זה ללמוד לנהוג בפורמולה אחד, ולא סתם ללחוץ קדימה... בשביל שמישהו אחר יעשה בשבילי את העבודה אני לא צריך לשחק בזה, אני יכול פשוט להפעיל RTL היום:) ואגב, אני משחק עם מינרדי:) בינתיים הגעתי למקומות ה13 וה15

giladk7

New member
תגובה

הבנתי אותך אני ינסה גם לשחק ככה נראה מה אני שווה באמת חוץ מזה שבשביל זה יש את הבית ספר לנהיגה אם זה מעניין אותך. ודרך אגב אני נוסע בסאובר רק בגלל שהמכונית שלהם יפה

giladk7

New member
המרוץ היום

אני מקווה שאני יוכל לראות את המרוץ היום הממיר הדיגיטלי בחדר של אמא שלי וכנראה שהיא תראה שם משהו בזמן המרוץ ככה שאני יסתפק בדיווחים חיים מהאתר של הפורמולה

rainbow demon

New member
אני משתמש בבית ספר לנהיגה

דווקא שיפר פלאים את היכולת שלי במונזה וסאן מרינו.. אבל אתה יודע, למי יש כוח להתאמן כשאפשר ישר להכנס במכוניות האחרות? :)

giladk7

New member
שאלה

תגיד אתה נוסע בלי עזרה בכלל של המחשב? אתה הורס את שאר המכוניות במרוץ שאתה מתחרה?

fireworks

New member
MOTO GP במקום 1

אבל הייתי רק במירוץ פורמולה 1 לפני כמה שנים

למעלה