סקר חדש למי יש חבר בלהקת חמסה??? ומי הוא
G GlitterKitten New member 9/4/03 #2 חכה עם כל השאלותתת... חמסה יהיו פה ב-14 ותוכל לשאול אותן כל מה שתרצה
D DIRRTY New member 9/4/03 #3 איזו התרגשות תדברי איתי ב_________ איסיקיו חצי שעה לפני שהן באות בסדר? ואם את יכולה תגלי לי איך את עשית את החתימה שלך אם הסמיילים האלה?
איזו התרגשות תדברי איתי ב_________ איסיקיו חצי שעה לפני שהן באות בסדר? ואם את יכולה תגלי לי איך את עשית את החתימה שלך אם הסמיילים האלה?
G GlitterKitten New member 9/4/03 #4 אין בעיה בכלל ../images/Emo3.gif ובקשר לסמיילים בחתימה אין לי מושג איך עושים אותם העתקתי אותם מחתימה של מישהו אחר
אין בעיה בכלל ../images/Emo3.gif ובקשר לסמיילים בחתימה אין לי מושג איך עושים אותם העתקתי אותם מחתימה של מישהו אחר
• •Dark Angel• New member 10/4/03 #6 כן אחת מהלהקה לא יודע מה השם אבל זאת עם השיער הארוך הכי ארוך השחור חברה של מושיק עפיה
S shmulik15 New member 10/4/03 #7 הסמיילים האלה נוצרו דרך מפת תווים בתווי ASCII למי שמבין במחשבים יוכל למצוא את מפת התווים דרך הנוסחא הבאה: %SystemRoot%\System32\charmap.exe
הסמיילים האלה נוצרו דרך מפת תווים בתווי ASCII למי שמבין במחשבים יוכל למצוא את מפת התווים דרך הנוסחא הבאה: %SystemRoot%\System32\charmap.exe