סקר חדש!!!!

hermoni

New member
בואנה מה אתם מפגרים???

אפילו אמינם אומר באיזשהו בית שלו "סאבלימינל"!!!

Psycho MC

New member
נכון!!!

"Subliminal thoughts, when I´ma stop sendin ´em" מה-"Till I Collapse"... סתם לא קשור!!!

hermoni

New member
או קיי שאלה רצינית...

את באמת חושב שהוא אומר את זה כהכרה בראפר הישראלי? תענה בשיא הרצינות

da^Lord

New member
subliminal thoughts

מה הקשר לסאב? כשזה בצחוק אז סבבה אומרים "וואו אמינם שר על סאב" אבל אתה שואל ברצינות , אז הנה תשובה רצינית סאבלימינל - תת הכרתי subliminal thoughts - מחשבות תת הכרתיות שנוצרות כביכול אחרי ששומעים את השירים שלו. יש מבין?
חוץ מזה יש עוד , נדמה לי גם מט´מן אומר סאבלימינל באיזה שיר.. וחוץ מזה, כשהייתי בניו-יורק ושמעתי את הדיסק של סאב, זה נחשב?
סתם סתם.. אבל ידוע לי שסאב שלח את הדיסק למפיקים שם, ועוד דבר אחד.. יש שם מפיק שהוא בכלל מניו-יורק the rock, אז אני מאמין ששמעו עליו שם. כמו ששומעים על עשרות ראפרים מידי שבוע.. לא חסר להם.

EmGee

New member
כל החלק הזה של השרשור זה בצחוק

רק הוא שאל אם סייקו אמסי באמת אידיוט או שהוא סתם צוחק

Psycho MC

New member
HERMONI!!!

תגיד, אתה קשה-הבנה?! הפירוש של "subliminal" זה כזה תת הכרתי ואמינם משתמש בזה כתיאור המחשבות שלו וזהו... אין כל קשר בין השורה הזאת ב-"Till I Collapse" לקובי שלנו

ק ר ח

New member
גם דר דרה אמר מתישהו באיזה שיר

"סאבלימינאל"-קונספירציה?
לאאאאאא......

King_E

New member
האמת היא דווקא שכן יודעים

יש לי ילד בכיתה שהוא ישראלי/אמריקאי הוא חי הרבה זמן שם והוא סיפר לי שכל הזמן באו אליו ואמרו בוא תשמע ראפ בעברית! הם שומעים שם סאבלימינל ומוקי.......

hermoni

New member
אני מאמין שהסיבה היחידה

היא שפשוט בגלל שהוא ישראלי בטח מכיר אנשים מישראל ששלחו לו את זה בןאדם נורלמי אמריקאי בלי קשר לישראל לא שמע עליו אלא אם כן איזה יהודון הציק לו:)

stas aka GhoSt

New member
כמובן שזה יחסי אבל לדעתי עברית

ובכלל ראפ בעברית הוא הכי טוב גם מאנגלית... אני לא מתכוון שהשירים יותר טובים אבל מבחיניתי הכי טוב זה בעברית כי זה יותר קשור אלי.! כאילו יש שירים באנגלית שהם פצצה של שירים אבל הם על החיים בגטו האפרו אמרקיאי לדוגמא וזה לא כל כך מתקשר אלי כמו שיר ישראלי על נושאי החיים בישראל ולא בהרלם סורי על הבילשוט ומקווה שמישהו מבין או אולי אפילו מסכים

EmGee

New member
הנה אני אהיה קצת מקורי

בקשר לעברית אני לא יכול להיות אובייקטיבי, אז אם מוציאים את העברית ואת האנגלית מהרשימה אז הכי יפה מבחינתי זה הראפ האיטלקי, שמשום מה בארץ מעדיפים להתעלם ממנו. למי שמעוניין להתחיל: piotta - supercafone נ.ב. אין לזה קשר למוצא שלי

Psycho MC

New member
איך אתם יודעים בכלל איזה ראפ טוב/רע

כאילו, למה אתם אומרים שהראפ הצרפתי הוא הכי טוב?! מישהו מבין פה בכלל על מה הם מראפרפים??? או באיטלקית??? צריך להידבק למה שמבינים, ככה זה סתם יוצא פוזה! (כמעט) כולנו יודעים פה אנגלית ואנחנו שומעים ראפ באנגלית, וחלק (מיעוט) מאיתנו גם רוסית...

למעלה