סקר חדש!

ערן1987

New member
סקר חדש!

אז שנת 2012 הסתיימה לה רק לפני רגע וחצי ואחרי אינספור סיכומים גם אנחנו מצטרפים לסיכומים עם שאלה חדשה: מי היא זמרת הפופ המצטיינת של 2012? נשמע פשוט? לא כאשר יש לכם 15 מועמדות (!!) שכל אחת מהן תרמה את חלקה בפופ העולמי של 2012. בשנה שעברה, אגב, אדל ניצחה בסקר הזה באופן לא מפתיע בכלל. למזלן של הזמרות שמועמדות השנה, אדל לא הועמדה לבחירה (וזה עם כל הכבוד ל-Skyfall, כן?).

אז מי היא זמרת הפופ הטובה ביותר של 2012 לדעתכם, וכמובן - מדוע? הצביעו בעמודת הסקר ופרטו כאן מדוע בחרתם דווקא בבחירה שבחרתם, ומה דעתכם הכללית על המועמדות האחרות.

ערן1987

New member
הבחירה שלי פשוטה מאוד - ריהאנה

מדונה, ביונסה, אלישיה קיז, פינק, אלי גולדינג, נלי פורטדו, כריסטינה אגילרה וקלי קלארקסון לא הוציאו חומרים חזקים מספיק ממה ששמעתי (לא שמעתי את האלבומים האחרונים של כולן וחוץ מזה של מדונה לא התעמקתי באלה שכן שמעתי) או שלא הכרתי מספיק את החומרים שהוציאו ולכן אני לא מחשיב אותן ממש (ע"ע פינק ואלישיה בעיקר). לאנה דל ריי משעממת לי את התחת. פלורנס היא מעולה אבל היא לא בדיוק פופ טהור, לא כמו האחרות.

קייטי פרי הוציאה שני שירים שאהבתי, אחד מהם (Wide Awake) הוא אחד השירים שהכי אהבתי השנה, אבל אלה שני שירים בלבד. אמילי סאנדיי הוציאה אלבום סבבה שכלל כמה להיטים טובים אבל לא מלהיבים יותר מדי.

וריהאנה? היא בשלה. TTT לא היה אלבום מושלם אבל הוא היה כיפי ויצאו ממנו שני להיטים גדולים ומצוינים (במיוחד WFL שההצלחה שלו נמשכה גם ל-2012) והאלבום האחרון שלה היה אחלה בשמיעה הבודדה שנתתי לו. היא מנצחת את כולן בלי מלח במובן מסוים, בצדק.

galoosh33

New member
לדעתי 2012 הייתה שנה חזקה לנשים.

אני התלבטתי בין לנה דל ריי לפלורנס, בסוף הצבעתי ללנה. פלורנס כבר הוכיחה את עצמה ומהבחינה הזו לא חידשה הרבה; לנה הביאה איתה השנה משהו מאוד חדש, רענן, בועט, והכניסה רוח מיוחדת ואיכותית לפופ הקצת-גנרי של היום.

ערן1987

New member
מה בדיוק בועט במוסיקה של לאנה?

אני יכול להבין למה אוהבים אותה אבל אין שום דבר בועט במוסיקה שלה, אפילו לא קצת

Music Man XD

New member
מה זאת אומרת "מצטיינת"?

לפי אילו קריטריונים לעשות את הבחירה שלי?

ערן1987

New member
כל אחד והקריטריונים שלו

השירים שהכי אהבת, האלבום שהכי אהבת.. כל אחד מה שמתאים לו

Music Man XD

New member
אם כך,

הצבעתי תגיע לכריסטינה. היא היחידה ברשימה שאת האלבום שלה קניתי השנה.

Rud3 Boi

New member
למה כריסטינה היא זמרת הפופ הטובה של 2012

לדעתך?.
זה נראה והרגיש כאילו היא בכלל לא הוציאה אלבום, וחוץ מדה-וויס היא לא עשתה משהו.
ע"פ אילו קריטריונים בחרת אותה?.

2Dirrty4U

New member
מאחר והיא הוציאה אלבום מעולה השנה

אומנם מעבר לזה היא באמת לא עשתה כלום בשביל לקדם אותו אבל אני מאוד נהנת להאזין לו כל פעם מחדש, יש בו שירים מעולים ובדיוק כמו נדב - היא היחידה מהרשימה שקניתי את האלבום שלה והיא היחידה מהרשימה שבאמת מעניינת אותי.

אחריה זאת ריהאנה שהוציאה השנה חצי אלבום טוב.

למעלה