עוד פעם הוא מגמתי ואין בו התייחסות לתקופה הממלוכית או העות´מאנית שלא לדבר על התרבות האיסלאמית פרסית ואני מבקש בכל לשון של בקשה אנא תייחסו לנקודה זאת נכון אלו לא היו תרביות שיכות למיין סטרים אבל הם .... תקופות הסיטוריות שממשיכות להשפיע ....
לא אומר שלא נדבר עליה בפורום ולא יהיו משאבים עליה. למעשה, לינקים וכיו"ב יהיו על מה שאנשים (כולל מרינטה ואני) יחשבו לחפש וימצאו. כנ"ל דברים אחרים. אם נסיכת התוהו הידועה תפעיל שמץ מתפוקתה האגדית, אז כמות המשאבים על קלטים תהיה ללא כל פרופורציה למספר האנשים שהצביעו בשביל הקלטים בסקר... אבל רק בשבילך, נחזיר את הקלטים בפילוח הבא, בישדר?
כלומר, איזור המאות השבע-עשרה שמונה-עשרה, פלוס מינוס. אח, איזו תקופה! מהמהפיכה הצרפתית לזו האמריקאית, מאנגליה הקולוניאליסטית לצרפת של נפוליאון, המערב הפרוע, המזרח הרחוק המאוד לא מערבי... אח, איזו תקופה.
ונשמע לי מעניין לחיות בכל תרבות שהיא ובכל תקופה שהיא, אבל רק באלפיון העליון... אצילה ימי ביניימית, בתו של סלטאן או צאר וכדו´ נשמעים לי נהדרים באותה מידה. לעומת זאת אם אתה עני מרוד הנתון לגחמות המעמד השליט, למגפות, מלחמות ושאר אסונות, זה לא ממש משנה מתי ואיפה אתה חי, לא? והצבעתי גם לסקר האמיתי... בהזדמנות זו, שלום לכולם, אני אמנם לא חדשה פה אבל לא הייתי כמה חודשים ואני רואה שהפורום ממש השתפר לאין ערוך...