סקר חדש!

יאיר B

New member
סקר חדש!

בגלל שהסקר האחרון היה ב-2006 (וזה ממש פרהיסטוריה), אור החליט לחדש את המסורת ולעלות סקר חדש: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Poll.aspx?forumid=1292&pollId=0 וגם אפשר בצד שמאל, בקוביה של "עוד בפורום" >סקר במערכת החדשה. שבוע הבא: סקר חדש ותוצאות הסקר הנוכחי.
לאור על היוזמה
רוצו להצביע!

tweeg

New member
4: 0 לאיאודיו

ואחרי זה טוענים שאנחנו סוכנים סמויים
קראיטיב בגלל הזן?מה?

or121210

New member
../images/Emo6.gif באמת COWON בהובלה רצינית

לא הייתה לי סיבה אחרת, ובארץ הם לא כ"כ מצליחים, והזן (לא הסדרה, הדגם) הוא אחד מהמפורסמים והנמכרים שלהם. חוץ מזה יש לך סיבה עיקרית אחרת למה לקנות קרייאטיב (בעיקר שאין להם תמיכה בעברית)

or121210

New member
אבל עכשיו יש גם

2 סנדיסק, 2 ,IRIVER , ו-1 מדבקה, ו-1 קריאייטיב אפל אין אבל זה לא מפתיע כי לאייפוד יש םורום משלו וכל חובבי אייפוד שם

uriler

New member
יאיר, תסלח לי, אבל זה סקר לא רציני... ../images/Emo4.gif

לכתוב "אפל, בגלל העיצוב" או "ארכוס, בגלל הוידיאו" וכו' זה אולי משעשע לקרוא - אבל לא משקף כלום. ואם מישהו בחר בארכוס 605 בשביל לחבר למצלמת קסדה? ואם מישהו קיבל במתנה נגן? ואם מישהו בחר אייפוד בגלל אייטונס? כל אחד בוחר נגן מסיבותיו הוא... ולתמצת במילה אחת זה פשוט לא הגיוני. בכנות - ציפיתי ליותר מהגולשים בפורום... (ואגב, מה יעשה מי שיש לו כמה נגנים מכמה יצרנים?)

or121210

New member
קודם כל אל תאשים את יאיר,כי אני כתבתי את הסקר

כולל את התוספות. ניסיתי לכתוב עם קצת הומור, פעם הבאה אשים לב. בכוונה עשיתי את זה במילה אחת, כי הכוונה הייתה לקצר. אשים לב בסקרים הבאים. לא צריך לקחת ללב. למי שיש מספר נגנים (שזה לא הרבה אנשים) יוכל לסמן את "הנגן הראשי" שלו.

or121210

New member
שכחתי

התכוונתי לקצר ומתומצת. כי סקרים לא צריכים להיות ארוכים כל כך, וגם לא תמיד הסיבה תואמת לבחירה. זה חלק מהעניין של סקר מהיר, בסקרים ארוכים יותר עושים לפעמים סיבות לחוד ובחירות לחוד, או שלכל בחירה יש מספר סיבות בנפרד.

uriler

New member
פניתי ליאיר כי הוא כמנהל הפורום פירסם ונעץ.

בכוונה כתבתי בסיכום שמגולשי הפורום הזה, שאני מעריך ברמות מאוד גבוהות - אני מצפה ליותר. אגב, אני מאמין גדול בגישה שאומרת שעדיף לא לעשות משהו בכלל מאשר לעשות אותו צולע... ומצטער אם הגישה שלי קצת בוטה במקרה זה.

יאיר B

New member
אני חושב שזה מצחיק. בגלל זה העלתי.

אכן אור כתב את הסקר, אבל האחריות היא עלי. אפשר להגיד את זה על כל הנגנים שם (רוב הנגנים שיש לי הם של סנדיסק, ואני לא מרגיש שהם זולים במיוחד). באיפוד היה צריך לכתוב בגלל הממשק (זה לדעתי הייתרון הגדול ביותר שלו).

Word Up

New member
הייתי מוסיף את ריו - בגלל הנוסטלגיה ../images/Emo6.gif

אם רואים מה היום מקבלים בשביל 800 שקל,אז זה מה שקיבלו אז

למעלה