סקר חדש

just adiki

New member
סקר חדש

בזמן האחרון תוכניות הריאליטי משתלטות הטלוויזיה
. לכל ערוץ הריאליטי שלו, לכל אחד הפרומואים ומעולם השטחיות לא היתה כ"כ מפוזרת. אז לא, אנחנו עדיין לא שמים את שירי עם עוד 15 מתמודדים בבית ואנחנו גם לא מנסים לבדוק את רמת האינטילגנציה שלה לעומת החוש האופנתי. אבל גם תוכנית דוקו/ריאליטי עם כוכבים כאלה ואחרים לא חסר בטלוויזיה... מה שמוביל אותי לשאלה הבאה: במידה ושירי היתה לוקחת חלק באחת מהתוכניות המכלילות בתוכה כוכבים, במה הייתם רוצים לראות אותה משתתפת? רוקדים עם כוכבים (ערוץ 2), שניים (הוט בידור-מפורסם מראיין מפורסם), פעם בחיים (יס סטארס-2 ידוענים נוסעים יחד ומתמודדים תקופה עם תרבות שונה), שיחת נפש (הוט בידור-שיחה בין ידוען לפסיכולוג), שחקנית אורחת או שאולי רתצו לראות אותה בצד השני כמנחה/שופטת בתוכנית ריאליטי?... תוכלו להצביע באמצעות לחיצה על המילה סקר בצד השמאלי של דף הפורום
. אם יש לכם רעיונות נוספים לסקרים אשמח אם תשלחו לי אותם במסר
ואעלה אותם בפעם הבאה (עם קרדיט כמובן). אתם מוזמנים לנמק את החלטתכם ואם יש לכם דברים נוספים להגיד או רעיון לאירוח אחר בתוכניות אתם יכולים לשתף
.

just adiki

New member
אני הצבעתי ל"פעם בחיים"

אומנם אין לי יס ואני לא אוכל לראות שידורים ישירים של זה אבל זאת תוכנית נחמדה ויהיה מעניים לראות את שירי באיזה חווה, חולבת פרות או בבית טבע אוכלת רק צמחים. זאת גם שירי-זה יהיה מצחיק
. ההתבלטות שלי היתה בין זה לבין להנחות תוכנית ריאליטי [שבסוף בחרתי את "פעם בחיים" כי זה יותר אמיתי שפה נראה באמת את שירי ולא מסיכה של ההפקה] שזה היה יכול להיות נחמד ביותר והאמת שאני אשמח לראות את שירי בהנחייה שוב. אומנם זה ייחשב קצת לחלטורה ותמיד אפשר להגיד שהיא זמרת וזה לא קשור אליה אבל אני חושבת שהיא תעשה את זה טוב...

linoy7

New member
וואו. תמונה מהממת../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

טוב, אז בחרתי ב- "פעם בחיים". אין מה להסביר, זו פשוט תכנית שולטת
ויהיה נחמד לראות איך שירי מסתדרת במקומות שאליהם שולחים אותם

למעלה