סקר חדש!!!

שחור=אין אור בו!

חרב אור=משהו שפולט להב עם אור דהיינו משהו בהיר! ושחור לא בהיר כתום ירוק אדום צהוב סגול ורוד ב´ז כל החראטה הזה יכול לשחרר אור מסוים אבל שחור לא!

Larik

New member
כאילו דאאא

אתה חושב שלא ידעתי את זה! כמו שכולם יודעים יש בחלל תופעה פיזיקאלית שנקראת חור שחור, בגלל שכח המשיכה שלו כל כך עצום אז הוא אינו פולט אור אלה הוא בולע אור, אז תארו לכם מה זה חרב עם אפקט שכזה, במקום להטיל אור היא בולעת אותו. (כמובן שהיא לא תהיה בעלות שאר התכונות של חור שחור שהן כח משיכה מוגזם והעובדה שלא ניתן לראות אותו).

למה שלא נעשה אבירי ג´די עם תחפושת

של ליצן אדום עם כובע מחודד ופונפונים מה זה החראטה של החרבות אור? אתה ג´ימס בונד עושהל י תריקים לחרבות אור זה חרב אור כולה מה אתה עושה לי פה חרב חור שחור?!!?!? אנשים פה נסחפו לא שמעתם תביטוי "כל המוסיף גורע"?

mara jade

New member
חחחחח

זה נשמע כמו פוור ריינג´רס כזה.... או פוקימון...אני שולחת....חרב אור שחור!!!

חחחחחח ../images/Emo6.gif

יש לי משהו יותר טוב "חרב אור בלתי נראת!" חחחחחחחח

Larik

New member
כאילו שזה כבר לא דומה לפוקימון

אובי ואאן, תשתמש בפורס שלך!

mara jade

New member
נצור את לשונך

אם אין לך משהו טוב להגיד על סטאר וורס אז אל תהיה פה!!!
I warn you not to underestimate my powers.

אני מקווה שזאת הייתה בדיחה גרועה

כי זה פוגע במעריצי מלחמת הכוכבים השוואה הזאת לפוקימון הזה... עם דארת מול היה מככב בסדרה הזאת הוא היה הופך תפוקימון לזן נכחד

Larik

New member
רעיון טוב!

כבר מזמן רציתי שמישהו ישתיק את העכבר הצהוב הזה!

Larik

New member
אוקיי

סורי, אני חוטא! אבל את ההצעה שלי לחרב שחורה עשיתי בתור סתם בתור רעיון משעשע שחשבתי עלייו, וכדי להדגים לכם מה עלה לי בראש כתבתי את ההודעה ההיא, אני מצטער ואני אשתדל שרעיונות שהם יוצאים קצת מחוץ למסגרת של מחשבה ישרנ לא יחזרו אצלי! אבל, אם תשים לב להודעה של מנהל הפורום לפני כמה זמן על איך בנוי הסייף אור והוא הזכיר גם שם שיש כאלה עם אפקט של ברק! בקשר לכך שהזכרתי גם פוקימון אני גם מצטער וזה לא יחזור שנית, זאת היתה סתם בדיחה פרטית גרועה! מודה באשמה - ME BAD!

אף אחד לא אומר לך לא להביע רעיונות.

אוקי, אז אמרו פה, אבל בשם עצמם, ולא בשם הפורום. כל הרעיון של פורום הוא הבעת רעיונות, אז אם יש לך רעיון בבקשה תגיד אותו, ואם מציקים לך, אתה יודע למי לפנות

למעלה