סקר חדש...

סקר חדש...

תוצאות הסקר הקודם: האם דורון צריך להאמין לרונה? 1.כן,הוא אוהב אותה-הוא מחוייב להאמין רק לה! 2.לא,היא שיקרה לו,היא הכפישה את שמו הטוב! 3.צריך לקחת לעצמו פסק זמן,ולהחליט מאוחר יותר! 4.אחר... ---------- 1=44 2=9 3=16 4=7 76: סה"כ קולות

הוא לא צריך להאמין לה!!

היא שיקרה לו, היא לא שמה על זה שהוא שכר לה עורך דין על זה שהוא שחרר אותה בערבות והלכה להיפגש עם אלי מרקו (!) אז תסלחו לי כל הצדקנים שביניכם שמאמינים באהבה עד הסוף אבל דורון עושה בשכל שהוא לא מאנין לה. לפחות אם היא הייתה יושבת בבית עושה מה שאומרים לה אבל ככה , ללכת עם הראש בקיר זה פשוט טפשות , כן כן כל מעריצי רונה למיניהם קראתם נכון רונה טיפשה"נקודה סימן קריאה"!!!

אממ..אני חושבת ש...

זה לא ממש חדש שדורון לא מאמין לרונה ואין פלא בדבר...עם כל האהבה שלי לרונה ועם כל הכבוד, אני מבינה את דורון- למה שיאמין לה אחרי כל מה שקרה, היא תגדה באמון שלו, וזה דבר שמאד קשה להחזיר- זה יקח זמן אבל בסופו של דר אני מקווה שהוא ילמד להאמין לה שוב, רומה אינה שקרנית.... הכל סובב סביב שה שהיא "כל הזמן" משקרת אבל זה נראה ככה כי היא לא פרצה ליקב אבל שיקרה שקרים קטנים בכשי להוצא אותה מבוץ....אבל ליקב היא ממש לא פרצה, רק הסתבכה כ"כ. ממש נורא. כשדורון ילמד כמה אידיוט מפגר הוא, אז היא יראה שרונה אמרה אמת כל הדרך ואז הוא יאכל תלב ובגדול. הוא יאמין לה עוד...אבל עכשיו, אני לא בטוחה שהוא יכול וצריך להאמין לה בכלל. מה לעשות, רונה עשתה טעות חמורה (ובחי בושה בכלל) כשיצאה מהבית...ממש התאכזבתי ממנה אז.

עזית1

New member
הוא כן צריך להאמין לה

הוא אפילו לא מקשיב למה שיש לה לומר, נכון שרונה עשתה טעות שהלכה, אבל לפחות היה מקשיב למה שיש לה לומר, ולא להסיק מסקנות מיד, ומה שמוזר הוא מאמין בד"כ לסמדר השקרנית זה בסדר??

למעלה