סקר חדש

DIRRTY

New member
סקר חדש../images/Emo91.gif

הסקר בנוגע לשחקנים: 1. מי השחקן שאתם רוצים לראות אותו בתפקיד ראשי בעוד סידרה א.רם\רותם ב.קובי ג.אודי ד. אחר -------------------------------------------------------------------- א.רם\רותם ב.ענבר ג. ריקי ד. אחרת 2. מי אתם חושבים שחקן מיותר בסדרה: א. ענבר ב. אמא של מישל\מיכל ג.ריקי ד. אחרת__________________________________________________________________ א. גנגנה ב. אלפסי ג. קובי ד. אחר 3. מי הייתם רוצים כזוג א. ריקי+קובי ב.מישל+שאול ג.ירון+יעל ד. אחר 4. איך הייתם מגיבים לסידרה במקרה והיו מוסיפים זוג הומו\לסבי א. מדליק מעכשו אני מקליט את הפרקים ב. נחמד יוסיף עוד צופים ג. לא מוסרי ד. מזעזע ילדים צופים בזה וחוץ מזה אנחנו שונאים הומואים ולסביות (במקרה ואתם לא שונאים הוסיפו - *) 5. האם אתם מכורים לסדרה? א. מכור? יותר נכון מאוהב אני מחר מתחתן אם הסידרה ב. סדרה מדליקה יש פרקים ששוים הקלטה ג. סדרה נחמדה להעברת הזמן ד. סידרה קצת מעצבנת אני צופה בה רק בגלל שיש שחקן שם שאני אוהב תהנו תענו

DIRRTY

New member
ש../images/Emo3.gifלי ורק שלי

1. א. ------ א. 2. ד. --- אלפסי 3. ב 4. א 5. ב

yuli c

New member
קודם כל...

אני גאה להיות הראשונה שעונה על הסקר הזה. דבר שני זה אחלה סקר. ועכשיו לתשובות: 1. יש כמה שחקנים שהייתי רוצה לראות בתפקידים ראשיים: ניר לוי, רון שחר וכמובן נירית קופל המצויינת. 2. בסדרה הזאת יש הרבה תפקידים מיותרים. אני חושבת שגנגנה ואלפסי שקשורים לחטיפה הפתטית הזאת מויתרים. וגם ענבר ובתיה ממש לא הכרחיות. 3. מבחינת הזוגות אז ככה: מישל ושאול, נירה ואודי, יעל וירון, זיו ורותם. 4. אין לי בעיה עם זוגות הומו לסביים למרות שזה לא נהוג בז'אנר הזה. 5. לצערי אני מכורה אבל אני צופה בזה בעיקר בגלל שני שחקנים שאני מאוד אוהבת: רון שחר וניר לוי.

../images/Emo142.gif התשובה שלי ../images/Emo142.gif

1. זיו. 2. סבתא של ירון. היא מעצבנת בטירוף... וגם על בתיה הייתי מוותרת. 3. ריקי וקובי. 4. ב. למה לא? זה יכול להיות נחמד. 5. ב.

DIRRTY

New member
תגידו יש לי שאלה...................

זה הסקר השני שאני עושה והוא מצליח מאוד אתם חושבים שכדי לי לפנות לנהלה ולבקש לעשות את הסקרים של הפורום הזה? (תראו למעלה אפה שכתוב: ראשי צאט קישורים וכו)

אוקי../images/Emo85.gifMe../images/Emo9.gif

1. רם 2. אין אף שחקן מיותר, אבל עם יההי צריך להעיף אז אמא של מישל דימה לי. 3. בתור זוג ברור שירון+ליה הייתי רוצה, למרות שזה לא אפשרי:):):):) 4.לא הייתימגיבה, אני סומכת עליהם שיישו את הסידרה יפה. 5. מכורה לסידרה

shaililo

New member
אממ....../images/Emo25.gif

1. שחקן שאני רוצה לראות בתפקיד ראשי בעוד סדרה - רם/רותם 2. אני חושבת שמיותר בסדרה - אמא של מישל/מיכל 3. הייתי רוצה כזוג - רותם וזיו...
4. לוידעת 5. אני לא מכורה, אבל אני אוהבת לראות אותה

shirakl

New member
התשובות שלי ../images/Emo13.gif

1. א, א. 2. א+יעל, ב. 3. רותם+זיו. 4. אני מתלבטת... זה מצד טחד לא מפריע לי, ומצד שני זה קצת מוזר... 5. ב.

love amor

New member
-תשובות-

1.ליה,רם (ז"א אחר...) 2.לדעתי אף אחד לא מיותר... 3.ריקי+ירון 4. ב. נחמד יוסיף עוד צופים 5. ג. סדרה נחמדה להעברת הזמן

להלן תשובותיי!!! (להלן???)

1. א- רם/רותם כמובן, ד- אני שמח עם ירון בתור דמות ראשית. 2. ב- סבתא סוניה (למרות שהייתי מעדיף לחפף קודם כל את השחקנית הזקנה בתיאטרון), ב- אלפסי כמובן. 3. רם/רותם+שירן
4. א- אז זאת באמת תהיה אחת מה-5 סדרות הכי טובות בטלויזיה (כרגע זה בערך במקום שישי או שביעי, אולי שמיני). 5. על הגבול שבין א ל-ב (למרות שאני לא מקליט פרקים). נ.ב. סקר מעולה.

תשובות ../images/Emo13.gif

בתפקיד הראשי - את ירון! בת בתפקיד ראשי - שירן דמות מיותרת - אלפסי זוג - ירון ושירן ( השולטת
) זוג הומו \ לסבי - אני אישית די נגעלת... למרות שזה משו בסדר גמור
מכור - סדרה מדליקה יש פרקים שאפילו כדאי להקליט

../images/Emo168.gifתשובותיי

1.א.רם/רותם ג.ריקי 2.א.ענבר ואחרת בתיה ב.אלפאסי 3.מישל ושאול 4.נחמד יוסף עוד צופים 5.אפשר להגיד מכורה

למעלה