סקר חדש וגם די ברור, למען האמת נראה כאילו כולם כבר קיבלו, אבל זה לא מדויק אני עוד לא
ג גליזה New member 12/6/07 #1 סקר חדש../images/Emo88.gif וגם די ברור, למען האמת נראה כאילו כולם כבר קיבלו, אבל זה לא מדויק אני עוד לא
סקר חדש../images/Emo88.gif וגם די ברור, למען האמת נראה כאילו כולם כבר קיבלו, אבל זה לא מדויק אני עוד לא
B Black Balloon New member 12/6/07 #4 קיבלתי, אבל עוד לא הייתי ../images/Emo3.gif זתומרת, יש לי ב15.7
S ShahaR1990 New member 14/6/07 #42 באמת להקשיב לגברת../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif אמרו לי שילידי אוקטובר בד"כ מגייסים בין פברואר לאפריל..מה שאומר שזה יהיה בערך חצי שנה אחרי סוף י"ב יהיה מספיק זמן להשלים מתמטיקה..
באמת להקשיב לגברת../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif אמרו לי שילידי אוקטובר בד"כ מגייסים בין פברואר לאפריל..מה שאומר שזה יהיה בערך חצי שנה אחרי סוף י"ב יהיה מספיק זמן להשלים מתמטיקה..
D dark dumb New member 12/6/07 #8 ../images/Emo6.gifרק אני רואה משו מוזר...? ../images/Emo85.gif בכל השירשור הזה לא מופיע אפילו פעם אחת הביטוי "צו ראשון", וכמסתכלים כאן על רוב התגובות... זה נשמע מוזר קצת... חחח
../images/Emo6.gifרק אני רואה משו מוזר...? ../images/Emo85.gif בכל השירשור הזה לא מופיע אפילו פעם אחת הביטוי "צו ראשון", וכמסתכלים כאן על רוב התגובות... זה נשמע מוזר קצת... חחח
ג גליזה New member 12/6/07 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתאמיני לי, את לא היחידה ואני לא מרחיבה יותר מזה
B barakgl New member 12/6/07 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif אני הכי נגנבתי מזאת שכתבה שהיא "דחתה אותו" לאוגוסט 2008..
ג גליזה New member 12/6/07 #12 ../images/Emo6.gifזו המטרה של כותרת וטקסטים פיקנטיים../images/Emo3.gif