סקר חדש

גליזה

New member
סקר חדש../images/Emo88.gif

אתם מוזמנים לפרט על מצבכם פה בשרשור ולתת תשובה מלאה יותר עליו בנושא. לי אישית אין עבודה ואין רישיון. בחודש הבא אני אוכל לגשת לתיאוריה, ואחרי פסח אני אתחיל לחפש עבודה. אגב, כיצד אתם משיגים כסף? האם עבדתם במשהו בעבר? (מוזמנים לפרט) מהי העבודה הכי כייפית ששמעתם עליה? והכי מוזרה? ^^' יאללה, ההיסטוריה קוראת לי *נבלעת בדפים*

בהצלחה בובה../images/Emo23.gif

טוב,אז יש עבודה. כבר שנה ומשהו... אני עובדת באיזה פסט פוד בקניון,עבודה מצחיקה וכייפית. אני ותיקה כבר אז אני בקשר טוב עם הטבחים,הבוסים,העובדים שבאים ומתחלפים להם. בסה"כ אני מאוד מרוצה,עברתי שם הטרדה מינית ונשרפתי והמון דברים רעים,אבל נקשרתי למקום. לא עבדתי במקום אחר. עבודה הכי כיפית והכי מוזרה? לא עולה לי ממש משהו בראש

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif רשיון ../images/Emo73.gif

אין לי עבודה, ולא מרגישה צורך למצוא אחת
את הכסף שלי אני מקבלת או מאמא שלי, או מהכספומט.. יש לי כרטיס, שאבא שלי טוען פעם בחודש ב300 ש"ח. לא עבדתי במשהו מסויים בעבר.. חוץ מבייביסיטר לתקופה קצרה. העבודה הכי כיפית ששמעתי עליה..? לא יודעת.. וגם הכי מוזרה לא יודעת.

suti

New member
../images/Emo12.gif

כיצד אתם משיגים כסף? גונבים האם עבדתם במשהו בעבר? (מוזמנים לפרט)
מהי העבודה הכי כייפית ששמעתם עליה? עבודה בזבל והכי מוזרה? הכל אותו דבר- משעמם. שום דבר מוזר.

לא זה ולא זה ../images/Emo103.gif

על רשיון אני עובדת בימים אלה..חחח שיעורי נהיגה והצהרות שאני אעשה תאוריה בזמן הקרוב (רק הצהרות
) עבודה..בחופש הגדול אני מדריכה בקייטנה..מלבד זה אין לי זמן כרגע לעבודה ל שיש לי הרבה מה לעשות אבל לא יודעת...אני דוחה את זה כרגע

ובקשר לשאלותייך...../images/Emo103.gif

כיצד אתם משיגים כסף? "אמא..אני צריכה כסף!!" ויש גם חסכונות האם עבדתם במשהו בעבר? (מוזמנים לפרט)קייטנה בחופשים פעם הייתי גם בייביסיטר..עכשיו כבר לא
מהי העבודה הכי כייפית ששמעתם עליה?יש כזה דבר??
והכי מוזרה?יש המון
...חחח

suti

New member
כל כך מוכר לי ההצהרות האלו

יותר מידי
כבר בחנוכה הייתי אמורה לעשות תיאוריה.

GR££N woMAN©

New member
המממ

אי עושה בייביסיטר וחייבת לחזור לעבוד
עבדתי בקייטרינג כמלצרית ובפינת חי כזה.. אבל בפינת יצירה..
הכי כיפית? להדריך ברכיבה על סוסים
חחח סתם יש עוד המון לא יודעת.. נו, אני לא מתעניינת בעבודות.. חח

Simply Blonde

New member
איף../images/Emo4.gif../images/Emo68.gif

אני חיבבבבבבבבת לזכות בלוטווווווווווווווווווווווו סעמק חח אגב, כיצד אתם משיגים כסף?"אבא,אתה נורא יפה היום" "טוב כמה את צריכה?"
האם עבדתם במשהו בעבר? (מוזמנים לפרט)בייביסיטר
? מהי העבודה הכי כייפית ששמעתם עליה?מאפרת
לעשות מה שאתה אוהב ולקבל על זה כסף. והכי מוזרה?לאדעת אייי נידדדדדדדד מאנייייייייייייייייי

Grey Faerie

New member
:(

אין רישיון, אין עבודה. כסף משיגים מההורים, מדמי פורים ומכסף שחסכתי. לפעמים גם האח הגדול מפרגן:] עבדתי בקיץ שעבר ובקיץ שלפניו. בקיץ לפני שנתיים עבדתי במשתלה חחח, זו הייתה עבודה משעשעת, לא עשינו הרבה שם... גם לא הרווחתי ממש הרבה:p קיץ שעבר עבדתי בגלידרייה בים של ראשון... 19 שקל לשעה. זו הייתה עבודה משעמעת במהלך השבוע, ומתישה במהלך הסוף שבוע אבל בסה"כ היה כיף :] העבודה הכי כיפית? לא יודעת:( לא לעשות כלום.. הכי מוזרה? אר, לא יודעת:( בהצלחה בהיסטוריה בובה

HeNoOsH

New member
עונה...

אין לי עבודה ואם אני צריכה כסף אז זה מההורים או מאח/ות שלי. מצאתי עבודה לפסח בדיילות. לעמוד ליד איזשהו דוכן בסופר ולהמליץ על המוצר...אין לי כוח לזה כ"כ אבל מקבלים 27 שקל לשעה שזה שווה ביותר אז אולי אני אלך על זה. האם עבדתם במשהו בעבר? אחותי עבדה בבייביסיטר ושמרה על 2 ילדים וכשהיא לא יכלה ללכת אז אני הייתי מחליפה אותה.

נמ

כיצד אתם משיגים כסף? דמי כיס? עבודות מזדמנות [שכבר אינן] האם עבדתם במשהו בעבר? (מוזמנים לפרט)
מהי העבודה הכי כייפית ששמעתם עליה? לקבור אנשים?
והכי מוזרה? לחפור. למה לעסוק בזה? מצ'עמם לי

dark dumb

New member
אין לי לא עבודה ולא רישיון ../images/Emo85.gif

אני מקווה להשיג עבודה בקרוב... רישון זה לא יהיה בקרוב... אני פשוט מבקשת כסף מההורים, למרות שזה כבר לא נעים... בגלל זה אני מקווה למצוא עבודה בקרוב.. בחופש הגדול של שנה שעברה עבדתי במפעל של אמא שלי.. אולי 8 ימים... משו כזה.. חחח והרווחתי 800 ש"ח.. וזה לא שעבדתי כ"כ קשה... זה היה מפעל קטן לא היה אכפת להם.. חחחח נמממ... לא עולות לי עכשיו עבודות כייפיות או מוזרות... אבל אני זוכרת את עצמי אומרת את המשפטים "איזה עבודה סבבה זאת.." או "איזה עבודה מוזרה..." חחח

אין רישיון ויש (בערך) עבודה.

לגבי הרישיון, אני לא ממהרת. אפילו ת.ז עוד אין לי. אני ילידת סוף שנה (11.11) ככה שיהיה לי המון זמן בין סיום יב' לצבא, שם אני מתכננת להוציא רישיון. אני עובדת בבייביסיטר מזדמן, יש לי מקום קבוע ועוד אחד בפתח
את הכסף שלי אני משיגה מההעבודה ומההורים, משתדלת לקחת מהם כמה שפחות. העבודה היחידה שלי עד כה היא הבייביסטיר. אה! שטפתי פעמיים את המכונית תמורת תשלום צנוע... הכי כיפיית? שוקולייטר
עבודה של בני נוער? עוזר של שוקולייטר
אהמ, עבודה בצ'יינה טאון? הכי מוזרה? ממ.

Yoko Nakajima

New member
מצבי-

אין רישיון, אין ממש עבודה- כנראה אעבוד בחופש דרך בזק, אעשה עוד שיעורים פרטיים אם יהיה לי זמן פנוי אחרי הלחץ הזה של הבגרויות...לגבי נהיגה יש מצב שבחופש (חברתי המשוגעת רצתה להתחיל בפסח o_O ), אבל צריך כסף לכל הסיפור >< איך אני משיגה כסף- אימא ואבא, שיעור פרטי פה ושם. האם עבדתי במשהו בעבר- בחופש, דרך בזק. במקום ממש נחמד ^.^ מהי העבודה הכי כיפית- משהו עם ריקוד או מוסיקה או ספורט. עבודה שניזונים ממנה =] העבודה הכי מוזרה- תנו לי לחשוב על זה P:

עונה!

כיצד משיגים כסף? אני לא צריך להשיג, יש לי בבנק כסף ממקדונדס בחופש.. עדיין לא ביזבזתי אפילו חצי ממנו
עבדתי במקדונלדס

צטלע

New member
אצלי

אין רישיון ואין עבודה. על רישיון אני כרגע לא עובדת בכלל, לא בוער לי עדיין. ועבודה..גם כרגע לא זקוקה, אם אני צריכה משהו, נותנים לי.

למעלה