סקר חדש

NightElf

New member
סקר חדש../images/Emo70.gif

שמתי
שיש מחסור קליני בסקרים
ולכן אני אשתדל לשנות את המצב
אז העליתי סקר חדש, הרגישו חופשיים להצביע ולהשפיע
וכל מי שרוצה לענות תשובה שונה מהמופיעה בסקר, אנא שרשרו אותה כאן, או בכלל, כל הארה\הערה שיש לכם להוסיף בנושא הסקר.

שבוע שבוע

או יותר נכון שבוע בבית של ההורים, שבועיים/שלושה בדירה. לעומת זאת את חול המועד העברתי כולו אצל ההורים והיה גן עדן אמיתי (חוץ מגהינומים קטנים פה ושם). גרם לי לחשוש קצת פחות מהחודשיים שאני אבלה אצל ההורים בקיץ...

NightElf

New member
בדיוק כמוני!

שבוע-שבועיים אני בדירה, ואז סופ"ש בבית ההורים.

גם אני משהו כזה

אם כי השבועיים האחרונים אצלי היו קצת פחות מהנים מאשר אצלך, וגרמו לי להבין חד משמעית שאין מצב שאני אקח חופש בין הדירות בקיץ. הספיק לי פרק הזמן הקצר הזה להתגעגע לימים בהם הלכתי לישון וקמתי מתי שבא לי, ואם יצאתי לבלות אז אמנם עשיתי את זה בלי רכב, אבל לפחות בלי שמעירים לי על שעת החזרה! אוי, פולניה פולניה...

אני מסרב לענות על הסקר

רציתי לבחור באופציה הראשונה אבל ראיתי שזה אומר שאני מבצע משהו בעודי בדירה

NightElf

New member
וסיכום הקולות../images/Emo70.gif

מתברר, שלמרות הכל, רוב האנשים דווקא מנצלים את הסופ"ש לביקור "מולדת" אצל ההורים, במקום שני רוב האנשים נשארים בדירה לניקיון ומנוחה (וצפניה למנוחה בלבד
), והשאר ענו תשובות בפורום. מסתבר שאנשים לא נוטים לעבוד בסופ"ש, למרות התוספת תשלום (או שפשוט הם לא עובדים בעבודות שניתן לעבוד בהם בשבת), ושאנשים שכחו מה זה טיולים (לא עשו לכם שטיפות מוח בשיעורי של"ח?!
). ביום שבת סקר חדש
והפעם, הרגלי ניקיון
נבדוק אחת ולתמיד האם אנשים דואגים לניקיון קבוע בדירה באופן עצמאי (אחח... הסיפוק
), קוראים למנקה כל שני וחמישי, או שפשוט אוהבים לרבוץ ברפש

Mיקי_

New member
אני רוצה לסייג את המקום השני

גם אני שם, וגם אני עם צפנייה, אני גם לא מנקה ביום שבת, ובד"כ זה גם היום החופשי שלי מבישולים (אני מבשלת א'-ה' וסופ"ש זה טייק אווי) יום שבת זה בעיקר יום מנוחה וקריאת העיתונים שלי... ממש לא יום ניקיון. למען האמת ניקיון זאת מילה שלא ממש מתבצעת בבית שלי (אתמול ניקינו את החדר שינה אחרי שבערך חצי שנה לא עבר שם מטאטא, היום אנחנו ננקה את הסלון שנוקה לאחרונה לפני 4 חודשים ומחר מרפסות שנוקו יחד עם הסלון, את המטבח ניקיתי כבר בשבוע שעבר... מה לעשות ישש לנו בית גדול ואנחנו עצלנים, מנקים חלק כל פעם, אבל מקלחות ושירותים מנקים כל שבוע).

NightElf

New member
רשמתי מנוחה וניקיון, לא התכוונתי

שבהכרח צריך לנקות, זאת רק אופציה (מבורכת
).

למעלה