סקר חדש נפתח סקר חדש, "איזה ערוץ הכי מתאים לחבר´ה הטובים?" היכנסו ותענו
S s k i p p y New member 24/1/03 #1 סקר חדש../images/Emo70.gif נפתח סקר חדש, "איזה ערוץ הכי מתאים לחבר´ה הטובים?" היכנסו ותענו
D drunky New member 24/1/03 #2 צבעתי ערוץ 10. רגע...מה זה?../images/Emo185.gif עודד אני חושב שלא עשית טוב את הסקר התוצאות עוד נשארו מהסקר הקודם כי אני לא חושב שהספיקו לענות עליו 34 אנשים..... תתקן ונצביע שוב.... ד"א ללוח אירועים.... 1-4-85 - יום הולדת לרועי!!!
צבעתי ערוץ 10. רגע...מה זה?../images/Emo185.gif עודד אני חושב שלא עשית טוב את הסקר התוצאות עוד נשארו מהסקר הקודם כי אני לא חושב שהספיקו לענות עליו 34 אנשים..... תתקן ונצביע שוב.... ד"א ללוח אירועים.... 1-4-85 - יום הולדת לרועי!!!
S s k i p p y New member 24/1/03 #3 בעיה טופלה../images/Emo45.gif הסקר מתוקן והוספתי את היום הולדת שלך ללוח הארועים. היי, רגע אחד, נולדת באחד באפריל, יום המתיחות הבינלאומי, מגניב.
בעיה טופלה../images/Emo45.gif הסקר מתוקן והוספתי את היום הולדת שלך ללוח הארועים. היי, רגע אחד, נולדת באחד באפריל, יום המתיחות הבינלאומי, מגניב.
D drunky New member 24/1/03 #4 אני יודע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מיוחד../images/Emo185.gif אז זה הזמן שלכם ללכת ולהצביע!!! ותנסו לתרום כמה שאתם יכולים מהחבר´ה הטובים... יאללה ביי בנתיים... מי שרוצה אותי אני ב ICQ...
אני יודע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מיוחד../images/Emo185.gif אז זה הזמן שלכם ללכת ולהצביע!!! ותנסו לתרום כמה שאתם יכולים מהחבר´ה הטובים... יאללה ביי בנתיים... מי שרוצה אותי אני ב ICQ...