סקר חדש

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

Philipil

New member
אין לך מושג כמה אני רב על זה

עם ראש העיר. אין ישיבה אחת שאני לא מעיר לו על מצב הכבישים, הפעם אני הולך להכנס בעסקן הזה חזק מאוד!!!

ASTAR3

New member
הצבעתי קרית אונו

יש לציין שרק בגלל שביקשת להצביע...כל שאר המקומות אין איש שמוכן ונמצא שם בכדי לפתוח מעו"ז...אז קדימה לך על זה...ושיהיה בהצלחה..:)

JaboGirl

New member
לא שמתי לב

פיליפ כולי צער וכאב ואני מקווה שתוכל לסלוח לי. בינתיים תעשה +1 בראש לקרית אונו.

Philipil

New member
חחחח

זה נאמר בנימה של הומור עם הרבה רצון להחיות את המעו"ז פה

JaboGirl

New member
הצבעתי תל אביב

כי אני חושבת שחשוב לפתוח מעו"זים בערים גדולות ומרכזיות, איפה שיש פוטנציאל למספר גדול של חניכים.

MS6

New member
זה נכון...

בית"ר שמה לה למטרה בשנה הקרובה להחיות את איזור השרון (שבעבר היה מרכזי ביותר) ולכן השנה יפתחו מעו"זים חדשים בנתניה, כפר סבא, הרצליה ורעננה (שכבר נפתח למעשה..).

who is this

New member
לפי דעתי..

בית"ר צריכה להתחיל מהבית, כלומר ממשקי חירות לא יתכן שמתוך 33 משקי חריות ישנם מעוזים רק בשניים.. כמו שהנוע"ל פיתח את עצמו בעזרת התנועה הקיבוצית אנחנו צריכים לפתח את עצמנו ע"י משקי חירות. וכרגע, בית"ר באמת מתמקדת באיזור השרון (כפ"ס, הוד השרון וכו') אבל צריך ללכת גם על הפריפריה, או לפחות לפעול שם במסגרת של מרכזים קילתיים.

MS6

New member
איך שכחתי.. ציפי תוסיפי עוד מעו"ז

הוד השרון.. ואם אפשר להחשיב את פתח תקווה באיזור הזה אז אפשר לראות איזה מזימות רפאל רוקם בנוגע לבית"ר והשרון.

MS6

New member
דווקא מרכזים קהילתיים?

באר שבע, מגדל העמק, רחובות.. תראה לי משהו אחד טוב שיצא מהמרכזים האלה.. המעו"ז היחיד שהוקם ואיכשהו עמד על הרגליים באמצעותם זה אופקים וגם הם לא קיימים יותר.. אין לנו שום תועלת במרכזים האלה לדעתי. מבחינת בית"ר הם לא הוסיפו שום דבר.

למעלה