סקר חדש. לכו על זה ותשתפו גם כאן. (למאותגרים - ניתן להצביע בלחיצה על המילה "סקר" בסרגל למעלה, או פה)
A AndreaCorr © New member 14/7/07 #1 סקר חדש. ../images/Emo132.gif לכו על זה ותשתפו גם כאן. (למאותגרים - ניתן להצביע בלחיצה על המילה "סקר" בסרגל למעלה, או פה)
סקר חדש. ../images/Emo132.gif לכו על זה ותשתפו גם כאן. (למאותגרים - ניתן להצביע בלחיצה על המילה "סקר" בסרגל למעלה, או פה)
W who is this New member 14/7/07 #2 אגב הסקר.. איפה באמת אפשר להשיג מרצנדייז (חולצות ושאר פרטיט לבוש אהמ אהמ) של איש מפשחה בארץ?? זה נראה כי רק הסימפסונים וסאות'פארק בארץ..
אגב הסקר.. איפה באמת אפשר להשיג מרצנדייז (חולצות ושאר פרטיט לבוש אהמ אהמ) של איש מפשחה בארץ?? זה נראה כי רק הסימפסונים וסאות'פארק בארץ..
B black rock star New member 15/7/07 #3 לצערי אין לי ../images/Emo103.gif תמונות במחשב של סטואי השווה נחשב?
S sting back in black New member 15/7/07 #5 לא לצערי הרב בוע הבא אני אלך לשוק ראשון אולי אני אמצא חולצה-2
H H e L L L L L L o O New member 19/7/07 #6 יש לי מונופול ובוקסר חולצה שקניתי, חולצה שהכנתי ובוקסר נוסף שהכנתי והנה התמונה:
A AshkenaziAmiti New member 19/7/07 #8 הייתי רוצה../images/Emo13.gifאבל אני לא מוצא../images/Emo10.gif ראיתי איזה 2-3 חולצות ביריד המותגים,אבל לא אהבתי כל כך..
הייתי רוצה../images/Emo13.gifאבל אני לא מוצא../images/Emo10.gif ראיתי איזה 2-3 חולצות ביריד המותגים,אבל לא אהבתי כל כך..
A animal bar New member 19/7/07 #9 יש לי חולצה של סטואי. ../images/Emo13.gif../images/Emo211.gif אבל היא לא מהארץ.