סקר חדש

ויימס

New member
סקר חדש ../images/Emo124.gif

אז למי שלא יודע... יש סקר!!! חדש!!! באיזה ספר כדאי להתחיל לקרוא את עולם הדיסק? אני עניתי מורט למרות שבעבר אמרתי שומרים! שומרים!, פשוט כי... נראה לי ששניהם טבים באותה המידה...

Athaclena

New member
יוווו, איזה סקר קשה

שמרתי אמונים לויימס (תמיד. כמובן), אבל עדיין היה קשה להחליט - גם פירמידות ותרועת מוות הן אופציות טובות. ומה עם ראי-נוע? והשלישי, זה עם אסקרינה?

ויימס

New member
אני חושבת שפולחני כשף וראינוע

יתר שנויים במחלוקת מבחינה של... "האם זה מעניין ומרתק?" כמה אנשים טוענים שפולחני משעמם מעט, וראינוע זה כבר מים עמוקים, לא?

ויימס

New member
כי רוב האנשים לא חושבים שזה ספר

מוצלח להתחיל איתו.. טוענים שהוא משעמם או משהו כזה. יש אנשים שיגידו כל דבר...

מ א ג ר ט

New member
שמרתי אמונים למכשפות

אני התחלתי מהמכשפות, ולכן זה מה שאני יכולה להגיד. אבל האמת שזה נורא תלוי באדם- לאיזה דמות הוא יוכל להתחבר. מי שדומה באופי שלו לסתמרוח או זוגפרח, יתחבר לסדרת סתמרוח, חובבי המכשפות עלולים להזכיר לנו אחת מהן, ואנשים שאוהבים חתולים יכולים להתלהב ממות. יכול להיות שיש גם שיוך מגדרי כלשהו- בנות אוהבות מכשפות ומשמר, בנים אוהבים מוות וסתמרוח. ובאותו הקשר- הייתי מאוד רוצה להמליץ לחברה לי על פראצ'ט, אבל יש לי בעיה: היא מצהירה שהיא שונאת פנטסיה (כי אני אוהבת) ואח שלה קרא קצת (יש להם ראינוע בבית). למרות סירוב ראשוני לקרוא את לעולם-לא-עולם ("כתוב שזה זכה בפרס המד"ב והפנטסיה") היא אהבה אותו מאוד. עכשיו אני תוהה על איזה ספר כדאי להמליץ לה כדי שהיא תהיה מוכנה לקרוא. בשורוטו? אנשי השטיח? משהו דיסקי?

ויימס

New member
אם היא אהבה את לעולם לא...

הכי בה עם בשורוטו! היא לא תדע מאיפה זה נפל עליה!

מ א ג ר ט

New member
אני אנסה לגרור אותה יחד איתי

ואם אפשר, אני אנסה להשיג לה גרסא אנגלית.

למעלה