סקר חדש

סקר חדש ../images/Emo124.gif

לאור ביקורות רבות (שחלקן מוצדקות) נשאלת השאלה - מה עמדתכם לגבי שקרים ללקוחות? שקר יכול להיות להגיד ללקוח שהמבצע שהוא מתחייב אליו הוא המשתלם ביותר (בזמן שהוא לא), שהקפה שהגשתם לו הוא נטול (בזמן שאין נטול בסניף), שהוא לא זכאי להטבות מסויימות (בזמן שהוא זכאי אבל זה מסובך להסביר ולא משתלם) ועוד ועוד. מה אתם חושבים? אמינות בכל מחיר, תלוי בסיטואציה, תלוי בבוס או - משהו אחר?

Mi Sh Mi Sh

New member
תלוי, בהחלט תלוי אבל לרוב בי

ישנם מבצעים שאני חושבת שלא משתלמים אבל בחיי לפעמים הם חוסכים ללקוח כסף, לפעמים זה אכן לא משתלם ואם הוא מחוייב להחליף מסלול אני משתדלת לשקר רק מעט או למצוא לו משהו שלא ירע לו את התנאים במלא, בקשר להטבות והנחות שקרים לבנים זה בסדר מבחינתי, הלקוחות לא אמורים לדעת את עמדת החברה, מותר לנו לתת הנחה אם אנחנו רוצים, ואם אני לא בטוחה אם מגיע ללקוח אני אומרת לו מה המחיר וכשהוא ניגש לקנות מקסימום יעשו לו הפתעה ויורידו לו במחירים, לא כך?... לפעמים בהחלט צריך שקרים לבנים, אין ברירה, לא כל לקוח יבין או צריך להבין שיקולים של חברה גדולה.

מותר לי

New member
שקרים?

תלוי... אם לדוג` הוא מתעקש על מנהל מסיבה לא מוצדקת ולהגיד לו ש-X הוא המנהל כאן למרות שלא, אז בסדר. (מה לעשות, כל עוד אתה לא אח"מ ויש אנשים לפניך תיאלץ להמתין בתור!) אבל לעולם לא אשקר/אסתיר משהו שמגיע להם! גם אם אצטרך להסביר 10 פעמים, זו זכותם לדעת!! אם מישהו רוצה שוטר כי גנבו לו פקט סיגריות אני אעשה כל מה שבאפשרותי למענו, כי זו זכותו! ואם הוא לא יודע שזו זכותו אז אני אגיד לו! אז נכון שאצלינו אין מבצעים (תרשמו 2 ילדים ואת השלישי תעבירו חופשי) ואין הנחות (תביאו רק תיק אחד ונתעלם מזה שהוא שוקל 200 קילו) אבל גם אם הזכויות שלהם יביאו לי כאב ראש (לכו תחפשו שוטר פנוי שבא לו לרשום תלונה...) אני עדיין אתן להם את האופציה.

babylon_a1

New member
משקר בלי הכרה ../images/Emo6.gif

ידע זה כוח, כל הידע נמצא אצל אנשי השירות מה שהלקוח יודע הוא אמת , מה שלא לא קיים / לא רלוונטי

RReuTT

New member
בשום פנים ואופן לא!

אסור לשקר ללקוחות! ברגע ששיקרת ללקוח, הפסדת אותו!

נון5

New member
שקרים..לא אצלי (לרוב)

אני משתדלת לומר תמיד ללקוחות את האמת..אני ממליצה להם בכנות על מנות מוצלחות יותר או פחות. היה לי מקרה שלקוחה ביקשה חלב דל שומן והברמן החליט לשים לה חלב רגיל כי בדיוק נגמר...אך אני אמרתי לו שאני אלך ואשאל אותה אם לא אכפת לה..תכלס אף אחד לא באמת מרגיש בהבדל בין חלב דל לחלב רגיל אך מי אני שאתן לבן אדם משהו אחר ממה שהוא ביקש? אני תמיד מנסה לחשוב איך אני הייתי מרגישה במקום הלקוח. אה ורשמתי לרוב לא משקרת כי ששואלים אותי לפנות בוקר מה שלומי, ואם עוד יש לי כוח אליהם (לקוחות) ואני עונה שהכל בסדר...אז אני קצת משקרת!:)

למעלה