*סקר חדש*

girlontop

New member
*סקר חדש*../images/Emo124.gif

קשה להירדם אחרי שבת מלאת שינה, ועלה לי רעיון חדש לסקר: איזה שחקן/שחקנית בסדרה הייתם: 1) מפטרים מיד 2) מחזירים 3) "מייבאים" מאופרת סבון אחרת (למי שצופה או מכיר) תשובותיי: 1) ג'וזף מסקולו (=מאסימו). בימי חיינו הוא עוד איכשהו שעשע אותי, אבל ביפים אני פשוט לא מצליחה לסבול אותו. מעצבן מעצבן מעצבן. 2) ג'ים סטורם (=ביל ספנסר). מאוד חסר לי רשע אמיתי בסדרה, במיוחד אחד שלא מפחד לתת פייט ראוי לרידג' ומשתף פעולה עם המלכה סטפני בכל מיני תככים ומזימות. 3) פינולה היוז (כל ילדיי). שחקנית שאני מאוד אוהבת ובכיף הייתי מייבאת אותה, כי היא יכולה להוסיף המון. שיוך משפחתי אפשרי: *בתו האבודה של אריק, שנולדה מתוך רומן קצר בזמן הנישואים לסטפני *אחיינית של סאלי, שבמקרה יודעת לעצב אופנה ומצילה את החברה מכליה. רומנים אפשריים: *עם ניקיייייי החמוד *עם ג'קי, שלעת זקנה מגלה את הנטיות האמיתיות שלה

Guy K

New member
בבקשה -

אני הייתי מפטר את רון מוס. נמאס לי מרידג' ולברוק לא יזיק להתאלמן, שוב. להחזיר? כמובן שאת קארי מיצ'ם (דונה לוגן). היא יפה, מצחיקה, ומופרעת. צריך מישהי כמוה בסדרה. ולייבא? זה הכי קשה. סוזן לוצ'י (אריקה קיין מכל ילדיי) - הייתי מלהק אותה בתור אחותה למחצה של סאלי ספקטרה, ונותן לשתיים האלה לריב כל היום. רומנים אפשריים? עם מי לא? אבל כמובן שעם אריק, בעדיפות הראשונה. הייתי מביא את השחקן שמשחק את אסא בלחיות את החיים - שיתגלה שאבא של מאסימו בחיים! או מחזיר את ויקטור אל היפים והאמיצים, במשרה מלאה. יחד עם לורן פנמור אהובתי

238

New member
ואני:

בס"ד מפטרת: רון מוס-לא השחקן כמו הדמות!מ-ע-צ-ב-ן!!! מחזירה:מרגו,ונותנת לקלארק קצת עלילה. מייבאת:אופל מכל ילדי.הייתי מביאה אותה בתור החברה הכי טובה של סאלי ספקטרה/חברה של סטפני.דמויות צבעוניות אף פעם לא מזיקות. מחתימה על חוזה לכל החיים-סטפני!

girlontop

New member
סחתיין על הבחירות!

אופל פשוט ענקית, את מרגו תמיד אהבתי ואת סטפני בהחלט צריך להחתים לנצח ואם היא מתנגדת יש לכבול אותה לסט

miri

New member
תשובות לסקר

הייתי מפטרת את בריג'ט החדשה ומחזירה את הישנה[פיניגן?] שהיא גם הרבה יותר יפה,גם יותר משכנע שהיא הבת של ברוק והכי חשוב-בגלל שהיא משחקת הרבה יותר טוב! אבל הכי חשוב לי זה לפטר את רידג'שאמור להיות הכי חתיך שכל הנשים מאוהבות בו או לפחות מאוהבות במראה שלו,והוא פשוט שחקן מכוער!!!!!אם כבר אז תורן ורידג' היו צריכים להחליף תפקידים למרות שגם ת'ורן הוא לא מי יודע מה. הייתי רוצה שהשחקן שמשחק את אדמונד ב"כל ילדי" יצטרף והוא יכול להיות אחיו האבוד של ת'ורן[מסטפני ואריק לכן לא אח של רידג'] שכמובן יהיה לו רומן עם ברוק,אבל אז ינטוש את ברוק[ולא היא אותו]לטובת קייטלין הצעירה וברוק בהלם מהפעם הכמעט יחידה שזרקו אותה! וכמובן,וזה הכי חשוב:
להחזיר את טיילור!!!!!!
שאני פשוט כ"כ
בלעדיה! בקיצור: אין על
טיילור

NarihS

New member
עכשיו תורי

הייתי מפטרת את ג'קי ומאסימו וניק המעצבנים... הייתי מחזירה את מייסי המתוקה ומייבאת אין לי מושג את מי.. אולי את אוסטין מימי חיינו שיהיה עוד בחור יפה בסדרה חחח, וזהו..

lely

New member
אני יודעת שרובכם לא תסכימו

1) את ריק פורסטר. מיייייידדד....הייתי הורגת אותו בשריפה שפרצה בדירה של אמבר תוך כדי נסיונות להציל אותה, ככה הוא היה מת גיבור, אמבר היתה מקבלת את ליטל אריק והכל היה טוב. 2) שכחתי את השם שלה....היא היתה בכלא והכל...יש לה תינוקת ממאסימו...היתה מאוהבת באריק נראה לי... בכל מקרה- הייתי מביאה אותה עם התינוקת ועושה קצת בעיות משפטיות למאס וסוחטת ממנו כסף. 3) את נוח מ"כל ילדיי", החתיך חתיך חתיך הזה, בתור מאבטח/שומר ראש של ברוק, שהיא נדלקת עליו והוא <<<בניגוד לכל השאר>>>>> לא שם עליה!!! ומתאהב בסאמי!!! תוך כדי (תנו לי להסחף..) רידג' מנסה להיפטר ממנו כי הוא לוקח לו את ברוק ואת סאם, שתי הנשים היפות שמתות עליו, והאגו שלו ממש ממש נפגע ככה שהוא נהיה מטורף!

Traped In A Box

New member
f

חחח סאמי היא ג'וליה מכל ילדיי והיא הייתה עם נוח אז אם הוא יעבור הנה ויהיה עם סאם זה יהיה מצחיק...

יניב1

New member
והבחירות שלי...

שולח הביתה ג'קי! וכל מילה מיותרת
משיב הביתה טיילור! גם כאן, כל מילה מיותרת
מייבא הביתה לינדזי מ"לחיות את החיים". משדך אותה לאריק או משהו, כדי לגרום לסטפני להבין כמה ברוק היא מלאך!

NarihS

New member
חחחח יפה! אהבתי!!

וקוראים להיא שהייתה מאוהבת באריק- שילה..

הדס123

New member
תשובות לסקר:

מפטרת:מאסימו- הוא מעצבן ועדיף לתת לניק ולג'קי עלילה שלא קשורה אליו. מחזירה:קרוליין- סתם כי התגעגעתי אליה (אבל שלא תיקח את ריד'ג מברוק). מייבאת:דונה מיילס- אבי מנוטס לנדינג שחקנית מקסימה, יפיפייה ומרשעת אמיתית- צריך בחורה עם רוע כזה ביפים...

S c a r l e t t

New member
אני .....

מפטרת- ג'ון מקוק (אריק) ותיק אמנם אבל מיותר בהחלט מחזירה- האמטר טיילו ברור!!! מייבאת- ג'יל מצעירים סתם כי אני מתה עליה

Mikel20

New member
זה מה שאני חושב

לפטר - את ניק, לדעתי האכזבה של הסידרה, דמות משעממת וממש לא מעניינת. להחזיר - איך לא, את מייסי המדהימה אבל אם ניהיה ריאלים אז יותר סביר להניח ששילה תוחזר! לייבא - אמנם היא לא משחקת באופרות סבון אבל לארה פלין בויל מ"הפרקליטים" יכולה להיות דמות ביצ'ית מצויינת

Mighty Morphin

New member
תשובותיי ../images/Emo13.gif

1) הייתי מפטר מיד את ג'קי השרלילה המעצבנת הזאת
2) הייתי מחזיר את טיילור, כמובן
3) אין לי רעיון (אולי משום שאני לא רואה אופרות סבון אחרות
).

Guy K

New member
אז אולי אתה צריך

(חכה חכה, אני אגרום לך להתמכר לכל אופרת סבון שקיימת
)

לינה18

New member
תשובות

1. הייתי מפטרת את ג'קי וניק-לא יכולה לסבול את שניהם! 2. הייתי מחזירה את מייסי, כדי שהיא תפריד בין ת'ורן לדרלה. 3.אין לי מושג, כי אני לא אוהבת אף אחד מאופרות סבון אחרות.

למעלה