סקר חדש +

einbal13

New member
אתם יכולים בבקשה לעשות לי טובה

אני צריכה שתעשו סימן של תו כאן http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=1979&msgid=2510581

geniusblonde

New member
איזה מגניב לך!

גם גל הסקר, גם על הנסיעה לצרפת (תתעד את זה כמה שיותר, שנה שעברה טסתי לצרפת ובלגיה עם תזמורת אחת ולגרמניה עם תזמורת אחרת והנסיעות שהן עם חברים בשביל לעשות משהו שאתה אוהב זה הכי כיף) וגם על הציונים, י"א זה באמת קשה לאללה, גם אני שם עכשיו, זה פשוט עומס מטורף!

geniusblonde

New member
אני כבר מתה להיות בי"ב...

זו גם שנה שנגמרת מהר מבחחינת הלימודים וגם אין לי קרן שרת, אז אין לחץ מבחינ הנגינה (למי שלא יודע, קרן שרת זו תחרות מלגות ממש קשה שיש כל שנתיים, כמעט כל נגן שמחשיב את עצמו משתתף), וגם תיהיה לי עוד נסיעה לחו"ל עם תזמורת של ביצפר שלי, שזה הדבר הכי כיף שיש! וכמובן אחרי השנה הזאת אין יותר ביצפר! אף פעם! מעביר בי צמרמורות אושר כך פעם שאני חושבת על זה...

בקשר לסקר החדש!!!! ../images/Emo20.gif

אני חושבת שהעלילות האלה שיש בכל פרק מאוד שוות, כי ככה אפשר לראות איך ורוניקה פותרת אותן, והחוכמה שלה, ביחד עם קוליות ושנינות יכולות להתבטא.

LadyLuvJess

New member
אני יודעת שלא עניתי קודם,

וזה בגלל שנראה לי די סתמי לאחל שתהנה עכשיו, שהרי אתה טס בעוד שלושה חודשים (לפי מה שהבנתי, ב11 למאי, לא?) אבל נמאס לי לא להגיב לשרשור הזה, אז אני פשוט אומר שאני אאחל לך להנות ב10 למאי, הולך?

Charmed Gal

New member
אחלה.../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

ואני אודה לך ב-10 למאי גם כן, סבבה?

למעלה