סקר חדש - 1973

עמית ע

New member
סקר חדש - 1973

תוצאות הסקר הקודם לא מפתיעות. מה שכן מעניין לראות, זה את התמיכה באפשרויות הפחות טריוויאליות לכאורה. הסקר החדש: קצת לא מקורי מצידי להעתיק סקר של פורום אחר, אבל אתם תמחלו לי, נכון? בכל אופן, אתם נדרשים לסוגיה - מהו האלבום הטוב ביותר שיצא בשנת 1973. האפשרויות שנבחרו מבוססות על האלבומים המובילים במשאל בפורום העולמי Progressive Ears. אני מניח שלחלקכם יכאב חסרונם של כמה אלבומים באפשרויות הבחירה, אבל אלו מגבלות הסקר (אני באופן אישי כואב את חסרונו של Henry Cow - Legend).

zek

New member
מי זאת מאגמה?

למרות שהצבעתי עבור "סלינג אינגלנד", כמו רוב המצביעים כאן, הרי ברור היה שהוא או "דרק סייד " יקחו ולוא בשל השפעתם הרבה או העובדה שהם מהאלבומים המושמעים והנגישים ביותר בפרוג. אם היתה אפשרות הצבעה למקום שני הייתי מצביע ל- MDK של מאגמה, אבל ביננו, כמה אנשים באופן יחסי שמעו את האלבום הזה? אני עצמי ששמעתי פרוג בזמן אמת בשנות השבעים מעולם לא שמעתי על מאגמה מכיוון שמה שייבאו בזמנו לארץ היה בד"כ הרכבים דוברי אנגלית בלבד... האמת, במחשבה שנייה, את מאגמה הייתי מוציא מהרשימה כי היא ליגה בפני עצמה, אבל אתה הבוס

Liricooli

New member
אוף.

בדרך כלל קל לי לענות, או שיש התלבטות קטנה, אבל עכשיו- אין שם דיסק אחד שאני לא אוהב. אני אוותר על הבחירה. לירי.

No Data

New member
אני היחידה שהצביעה ל Magma?

shame on you people... לכו חפשו קצת מוסיקה שלהם, לא תתאכזבו

Rubycon

New member
Right on!

למרות שהצבעתי לג'נסיס... מאגמה להקה אדירה. מיתולוגית. לא יכול לראות אוסף פרוג כ"שלם" בלי MDK.

למעלה