סקר חדש / תוצאות הסקר הקודם

שנה חדשה. קבוצה חדשה

ארגון הנוער הגאה שמח להציג את קבוצות הנוער החדשות שיוצאות לדרך ממש בימים אלו!
הקבוצה החברתית של קריית שמונה יוצאת לדרך ב4.1.03. לפרטים נוספים אנא צרו קשר עם בועז- 052-712591
מתגבשת קבוצת שיחה בנתניה. לפרטים נוספים- איתן- 054-507687
מתגבשת קבוצת שיחה ברחובות. לפרטים נוספים- סיגל- 051-859021
מתגבשת קבוצת השיחה של עמק הירדן וטבריה. לפרטים נוספים- רוית- 053-748896
בקרוב תפתח קבוצה חברתית(!) בכפר סבא. כל המעוניין בפרטים נוספים מתבקש לפנות ליעל- 050-280024
בקרוב תפתח הקבוצה החברתית של פתח תקווה. לפרטים נוספים- אייל- 058-232348
בקרוב תפתח הקבוצה החברתית של ראשון לציון. לפרטים נוספים- קרן- 053-404903 ארגון הנוער הגאה.
03-5167235

Lizz

New member
semi-OT יבבות

היה לי חלום נעים על ג´ון גלובר (שחקן). ואז הוא נגמר! והתעוררתי! אני *שונא* שזה קורה. אני *שונא* להישמע כמו גרגמל בנוגע לדברים כאלה. אני רוצה את ג´ון גלובר בחזרה! ~and now we return to our schduled programming~ מצטער על היבבות. הייתי חייב לחלוק עם מישהו, וכל החברים שלי ישנים בשעות כאלו.

Lizz

New member
סקר חדש / תוצאות הסקר הקודם

ובכן, סקר חדש בנושא הנוגע ללבם של הנוכחים. לוח ההכרויות. הסקר הקודם? ובכן, הגענו למסקנה שעל אף שחלקכם רוצה שהפורום יספק רק מידע הנושאים טראנסיים, עדיף שהוא יאפשר גם שיחות ידידותיות ו"אוף טופיק" כדי לאפשר תחושת קהילה ויצירת קשרים, שלא לדבר על פורום תוסס ושוקק חיים, כמו לדוגמה, פורום גאווה צעירה וכדומה. וברוח זו, נשמח אם תביאו לפורום לא רק אנשים שהם עצמם טרנסג´נדרס, אלא סתם ידידי-הקהילה ואנשים רחבי אופקים וידידותיים. תודה!

FreakOnALeash

New member
אתה לא יודע מה קרה לי לפני שבועיים!

(בחלום, כן?) אוקיי, תקשיבו- ראיתי את ריצ´י אדוארדס (משורר, נראה טוב מאוד) מדבר על הזקפה שנוצרת לו כאשר הוא משוחח עם ברט אנדרסון (זמר, סולן להקת ´סווייד´, האדם הכי מושך עלי אדמות). בכל השנתיים שאני חי, נושם, אוכל(אהמ) ריצ´י, זה היה החלום הראשון בו ראיתי אותו. אם יש מישהו שהמחשבה על פורנוגרפיה גברית גורמת לו להתכווץ בכסא ולקבל תזכורת מארוחת הצהריים בגרון, אני אחזור עכשיו לפינה שלי ואחדש את הלק שחור-גליטר על הציפורניים.

Lizz

New member
פורנוגרפיה? איפה?

לא ראיתי כזו בהודעה שלך. בכולופן, היה ביניהם קשר באמת אי פעם?

FreakOnALeash

New member
קשר מקצועי בלבד! ../images/Emo4.gif

המאניק סטריט פריצ´רס הייתה להקת החימום של סווייד במהלך 1994. ברט טוען שמועלם לא התנסה במין עם גבר, וריצ´י טען שמעולם לא היה במערכת יחסים (כלל), וקשה לי לדמיין וואן נייט סטנד עם מישהו שאתה מחויב לראות את הפרצוף שלו אח"כ למשך כמה שבועות ובכלל לשמור על קשרי עבודה ידידותיים. אבל בסיפורי סלאש על אנשים אמיתיים, אתה חייב להודות שהיו כבר עלילות יותר דמיוניות מזו, לא? אגב, שמעת איך מאט דיימון הצליח לעכב לבן אפלק את התחונה? אני ואמא שלי הסתלבטנו עליהם- מספיק הדימיון של המעריצים עובד.

Lizz

New member
מאט עשה מה?!

פרטים, אדוני הנכבד, פרטים! רק בגלל שלא קוראים לנו באופן רשמי "פורום רכילות חסרת בושה" לא אומר שצריך להתאפק.

Lizz

New member
תגובה שקולה, בוגרת והולמת:

אאאאאאההההההההההההה!!!!!!! אהמ. כן, טוב. אני... מאושר זו לא בדיוק המילה. אבל, חייב לספר לאנשים. וגם, כן, אין מה להגיד, מאושר. מאט ובן, הם כל כך OTP.

למעלה