סקר חדש קובע...

סקר חדש קובע...../images/Emo124.gif

ידיעות אחרונות,מוסף 24 שעות,עמוד 16 !!!! פעם וולוו,תמיד וולוו... אני באופן אישי אוהב במושב הקידמי או על מכסה המנוע...

ורד 3

New member
אההה

קודם כל דבר חלש....האוזניים קצת רגישות לי .. שנית...חשבתי שאתה יותר יצירתי...."מושב קדמי " מכסה מנוע "....זה חלף הלך לו (בפלצנות --פאסה) עם תרצה תוסיף גם קומפוזה....

ורד 3

New member
איני ?

עכשווי התכוונת.... חזרה לימי קדם ________ במערה לצד עטלפים.אבל אין לשם גישה עם אופניים . ואל תשאל מה יש בתוך המערה ...כי גם אם אספר לך לא תאמין לי.

ורד 3

New member
נו

טוב שבאת...זה נקרא יצירתיות אפילו אני לא חשבתי על מכונת כביסה... ואפשר בסוף ..גם מייבש....

פ0פ0פ0פ0פ0

סאכמק3 נשפ0ך לי כל הק3פ0ה על המק3לדתתתתתתתתתתת תר4אכו7 מה ק3ו7ר4ה לי כאכן8 בגלל נו7די ו7מיכלי הכל השפ0ר4יץ לי כאכן8

:)

ממתקון אתה... כתבתי שנישפך לי כל הקפה על המקלדת... וזו התוצאה.... ווקשה תחסוך ממני את הפרטים האינטימיים בינך לבין מוצריי החשמל שלך....

משום מה

מכל "באיי" הפורום......... רק אותו אני יכולה לדמיין עם סטרפ-און תקוע בכל חור אפשרי.... ורק על מנת לקבל איזשהו מגע-על...
כל האוכל ש'לי עושה את דרכו מעלה מעלה לכיוון הוושט ברגעיי חסד דימניוניים אלה...

זו לא אני ואחריותי

אני את המקלדת אהובתי ניקיתי אתמול וכל מה שמסביב לה.. כן ..זה היה מיץ פטרוזילה עם גזר...כוס הבריאות היומית שלי. אחחחחחחחחחחחח פספספוספספספספספוס היה לי...

ורק

רק בגלל זה... רכשתי מקלדת חדשה.. כל הקפה של הבוקר החליט לו פ'תום להשתפרץ לו על המקלדת.. {גם לי היה פיספוס רציני ביותר -
בגלל נודי}

רק רציתי לגיד לך ש...

נהנתי מהקריאה של התגובה ההיא...בר מינן..אויייייייייייייייייי...

למעלה