סקר חדש-פורנו

the mnm factor

New member
סקר חדש-פורנו

תוצאות הסקר הקודם: האם לדעתך צריך לשנות סמלים בישראל כדי שלא יפלו קבוצות מיעוט? הסמלים לא מפלים אף אחד 0.00% 0 הסמלים אולי מפלים- אבל זו מדינה ישראלית, יהודית ולכן סמליה הם יהודים וישראלים. 61.11% 11 אולי זקוקים שינויים מינוריים כמו הכנסת בית נוסף להמנון 5.56% 1 מדינת ישראל צריכה לשנות את סמליה עד שרב מוחלט מתושביה יהיו מרוצים 11.11% 2 צריכים לעשות מהפיכה בסמלים ולבטלם- לאחר מכן להקים מערכת סמלים חדשה. 22.22% 4 אין לי דעה בנושא. 0.00% 0

לגבי הסקר החדש

(שאני מקווה שתוצאותיו יהיו פחות "מזעזעות" מתוצאות הסקר הנוכחי) - הפורנוגרפיה, נוסף על מה שאפשר לטעון עליה כתעשיית ניצול של נשים, מעבירה גם מסר חינוכי בעייתי מאוד בכל הנוגע לתפיסה של המיניות והזוגיות, שנטען לא פעם ולא פעמיים שעשוייה לתרום לאלימות המינית כלפי נשים.

that girl

New member
ולמעשה,

אפשר לאמר שהמסר החינוכי המוטעה והמסוכן שרב התעשייה משדרת, במיוחד בהתחשב בזה שהרבה פעמים המסר הזה מתפקד כחינוך מיני יחיד שילדים עד גיל 18 לפעמים מקבלים. (מי אמר ביצה ותרנגולת.)

המ

אני מניח שיש חלקים בתעשיית הפורנו שמעבירים מסר של ניצול נשים (וגם גברים) באופן בוטה - ויש שלא, וכן שיש חלקים שמתבססים על נשים עם "עבר בעייתי" (הגדרה מעט בעייתית בפני עצמה) - ויש כאלה שלא, וכן הלאה. אני לא רואה בפורנו משהו לא לגיטימי או מזיק באופן מובנה, וחושב שבמקרה הזה, בניגוד לאמרה המקובלת, מה שקובע הוא המסר, ולא המדיום.

למעלה