סקר חדש- עמיר פרץ

the mnm factor

New member
תוצאות הסקר הקודם

נציג\ה של איזו מקבוצות המיעוט הבאות יהיה\תהיה נשיא\ת ארצות הברית? (או במילים אחרות: מה יהיה קודם?) אשה 17 44.74% יהודי\ה 6 15.79% היספני\ת 0 0.00% אפרו אמריקאי\ת 4 10.53% אוסטרי
(מי שיודע\ת למה אני מתכוון בטוח היה\היתה ב``שליחות קטלנית``) 1 2.63% אחר 1 2.63% רק גברים לבנים נוצרים ילדי ארצות הברית יהיו נשיאי ארצות הברית. 9 23.68%

גרוע כמו קודמיו

אם לא יותר גרוע. האמת היא שהפאקטור החשוב שלא נכתב הוא שהוא כנראה המאכזב מכולם.

the mnm factor

New member
מאכזב? מכך אני מסיק

שאתה אשכרה ציפית ממנו לדברים... הבן אדם כולו רוח, צלצולים וזיקוקי יום העצמאות. מי ששמע\ה את הנאום המגוחך שלו בעצרת רבין (שפשוט נלקח מנאומו המפורסם של מרתין לות'ר קינג) יודע\ת שאין לצפות ממנו לכלום. בתאכלס הוא סתם איש מאוד נחמד שלא עשה כלום בחיים שלו.

לא יודע...

אני מניח שלצפות מעמיר פרץ זה דבר קצת נאיבי, אבל נדמה לי שבסופו של דבר הוא כן נטע תקווה בלב של כל שמאלן מרצניק. נואמים גרועים לאו דווקא משת לב עם מנהיגים גרועים. הדלאי למה הנוחכי, לדוגמא, כמעט לא מדבר אבל הוא מנהיג מעולה.

לא בדיוק...

אבל זה לא העניין. אין בדיוק קשר בין יכולת לנאום לבין יכולת להנהיג, אולי חוץ מהיכולת לשלוט בהמונים...

[אורן]

New member
חשבתי שחברים במרצ

לא מבססים את דעותיהם על חיקויים ב"ארץ נהדרת".

gershon17

New member
בארץ נהדרת הוא יותר חכם

זה פשוט מביך לשמוע אותו נואם. כשהוא נואם, אין לך אלא לזוז בכיסא בחוסר נוחות ולתהות "האידיוט הזה הוא שר הבטחון? הוא לא מסוגל להשלים משפט בלי לגמגם ולהתבלבל!". אני מדבר על נאומים בעברית.

[אורן]

New member
הוא דווקא נואם אחלה

אולי מה שמפריע לך זה המבטא? או הגוון?...

gershon17

New member
הוי, כמה שאתה מרגיש חכם עכשיו

אותה התנשאות מגעילה שמדי פעם מבצבצת פה בפורום נמשכת, הא? עמיר פרץ אידיוט, כשהוא לא קורא מהדף הוא מגמגם ומתבלבל, ואתה חושב שאתה שאקל. כל הכבוד. גבר.

[אורן]

New member
רק מדי פעם? ../images/Emo10.gif

סימן שאני צריך לנסות יותר. חוץ מזה, אין לי הרבה מה להגיד לך, כי אתה חוזר על עצמך.

איזה קטע.

אני מקבל עצות מבנאדם שבגיל שלושים ושלוש עדיין כותב בפורום של אנשים שלא מעוניינים לשמוע אותו כמו נער גבעות בן שלוש- עשרה.

סליחה. נא לא להתייחס להודעה הקודמת

חשבתי שב"לא חכם במיוחד" התכוונת אלי.

אני חושב שאולי קצת מוקדם מדי לשפוט

עד עכשיו אמנם נעשה פחות בטוח, אבל נראה מה יהיה אחרי הכניסה לרצועה.

הסקר לא טוב!!

איך אפשר גם לעשות כזה סקר עם הוא רק בערך חודש בתפקיד?!!! אני מציע שתעשו בחוכמה ותשימו את הסקר הזה בסוף כהונתו בתפקיד או לאחר תקופה הרבה יורת ממושכת

the mnm factor

New member
אני מציע לך להפסיק לחלק הצעות

וללכת רחוק רחוק עד שהפורום יראה לך כמו נקודה קטנה אחר כך, כשתרגע, נשקול את ההצעות שלך. עסק?

למעלה