סקר חדש עלה

סקר חדש עלה

איזה קבוצה עשתה את הרכש הכי טוב הקיץ? ריאל מדריד - אנטוניו רייס |השאלה|, רוד ואן ניסטלרוי, אמרסון, מוחמדו דיארה, וקאנאברו. צ'לסי - מיכאל באלאק, אנדרי שבצנקו, ג'והן מיקל אובי, קאהליד בואדרוז |מהאמבורג|, סולומון קאלו, הילאריו סאמפאיו, ואשלי קול. ברצלונה - איידור גודיונסן, ליליאן טוראם וזאמברוטה. באיירן מינכן - מארק ואן בומל, לוקאס פודולסקי. אינטר - זלאטן איברהימוביץ, קרספו, מקסוול, ויארה, פאביו גארוסו. ווסטהאם - טבז ומאשרנו. ארסנל - וויליאם גאלאס, ג'וליו באפטיסטה |השאלה|, תומאס רוזיצקי. אתלטיקו מדריד - מאניש, קוסטינה, מיסטה, אגוארו. ולנסיה - חואקין, דל הורנו, אנדרדה, הוגו ויאנה, פרננדו מוריינטס. לענות בסקר ולנמק בפורם את בחירתכם. שבת שלום ורגוע לכולם.

ipod insulin

New member
הכל יחסי

הרכש של צ'לסי כמובן נראה הכי מרשים,אבל לקבוצה כמו ווסטהאם 2 סופרסטארים כאלה זה רכש מדהים,במיוחד שחצי אירופה היתה אחרי טבז. כאוהד בארסה אני חושב שהיא התחזקה במקומות הנכונים ואחלה של רכש.

sok777

New member
אממ

ריאל מדריד וצ'לסי הכי טוב. גם ארסנל אינטר ובאירן נחמד. בארסה גם חביב וכנ"ל ולנסיה.

שבצנקו

New member
אינטר לדעתי

איברהימוביץ, קרספו, מקסוול, ויירה וגרוסו הם רכישות מעולות, הכי טובות הקיץ הזה.

BarcaBoy2

New member
גם אני בוחר באינטר..

הם היו זקוקים לרכש הזה כדי להצליח מה שהאחרות כמו בארסה או צלסי או מינכן לא ממש היו צריכות אינטר בלי הרכש זאת לא האינטר עם הרכש ושאר הקבוצות כן

assafein

New member
הצבעתי צ'לסי...

אבל זה בכלל שתכלס השחקנים שהם הביאו הם הכי טובים שיש... אם מסתכלים על קבוצה שחיזקה את עצמה בהכי הרבה, אז זה ולנסיה וווסטהאם.

שומו

New member
הצבעתי אחר.

מכיוון שלדעתי הרכש של ליברפול הוא הטוב ביותר- דירק קויט, ג'ירמיין פנאנט, פאביו אורליו, גבריאל פאלטה וקרייג בלאמי.

שומו

New member
אז מה../images/Emo35.gif

ארסנל עשתה היום רק 1-1 עם מידלסברו ואתלטיקו מדריד הפסידה 1-0 לולנסיה. חוץ מזה, בלאמי ופאלטה לא היו היום בסגל, קויט שיחק רק 37 דקות ופנאנט רק 12.

Papito

New member
ארסנל

עשתה רכש מדויק ונקודתי תפרה את הבעיות שלה. למרות שאני לא יודע איך ברזילאי יתאקלם בכדורגל האירופאי והאלגנטי (ולעיתים יותר מדי אלגנטי) של ארסנל. בארסה - רכש גרוע פרט לזאמברוטה. מה תוראם הקשיש יכול לתרום? וגודיונסן? 7-8 שערים הוא ינפיק העונה, לא יותר. ריאל - רכש מצויין, שבראש הרכש עומדים קנברו (למרות הגיל) ורייס, הגיע הזמן לקצת חיזוק ספרדי בין כל ההתבוללות הזו. צ'לסי - עקצה את באלאק בחינם, היא תקבל ממנו הרבה העונה, הרבה יותר משבה לדעתי. אובי מיקל יכול להתברר כהברקה. ואשלי קול זה היה עניין של זמן עד שהוא יצטרף, הוא ייכנס בטבעיות לסגל של צ'לסי. ולנסיה - נבחרד ספרד פשוט. הרכש הכי טוב והכי נבון, הלכה על ספרדים וזה קו מחשבה נכון וחשוב. צריך שבקבוצה שלך יהיה שחקנים מהלאום של הקבוצה, היא לקחה את דל הורנו, את חואקין המדהים ופרננדו טורס אולי הפספוס הכי גדול של ריאל מאז אט'ו, רונלדיניו לא חשוב יש לריאל יותר מדי פספוסים. ווסטאהם - סה"כ 2 שחקנים, אבל איזה שחקנים! יכולים לשנות את כל מערך הכוחות בליגה האנגלית. אינטר, באיירן ואתליטיקו פשוט לא מעניינים. באיירן - גם אם היא תביא שחקנים מכפר סבא היא תיקח אליפות (הליגה הגרמנית זה כמו ליגת העל בכדורסל) אינטר - פשוט חטפה שאריות מצ'לסי ויובה, גם לא מעניינת האליפות אצלה למרות שלאינטר יש תחביב להרוס לעצמם אתלטיקו - לא משנה מה, לנצח קבוצת אמצע אפורה בקיצור, אחרי הסקירה הקצרה שלי, אני בוחר בולנסיה.

שבצנקו

New member
מבין כל הליגות באירופה...

הגרמנית היא הכי אטרקטיבית מהבחינה הזאת, שכל אחת יכולה לזכות. בצרפת זו ליון. בספרד זו ברסה, ריאל או ולניסה. באיטליה בד"כ יובה, אינטר ומילאן. באנגלית צ'לסי, ארסנל, מנצ'סטר וליברפול. ובגרמניה, באיירן, ברמן, שאלקה, דורטמונד ולברקוזן לדעתי מועמדות.

Edgar Davids

New member
באיטליה אינטר 17 שנה לא לקחה אליפות

בלי להחשיב את האחרונה שניתנה לה בגלל שיובנטוס הורדה ליגה.

הבחירה שלי

אינטר, ללא היסוס. היא ניצלה את הנפילה של יובה הכי טוב, עם כל הכבוד לקנאברו ואמרסון, איברהימוביץ שווה יותר משניהם, ועוד ויארה במקומו של ורון, החיזוק של המגנים, יש להם היום 4 חלוצים מהשורה הראשונה, הם פשוט לא יכולים להיכשל! לגבי שאר הקבוצות: צ'לסי לטעמי רק עשת נזק לעצמה, מלבד אשלי קול עדיף היה לה להישאר כמו בשנה שעברה, כמות הכוכבים והשחקנים על אותה עמדה, רק תפגע בקבוצה. ברצלונה עשת רכש מצויין הקיץ, חיזוק בהגנה היה מתבקש, והרחבת הסגל תעשה רק טוב. ארסנל לדעתי עשת רכש גרוע ביותר, באפטיסטה במקום רייס? ממתי באפטיסה יכול לשחק באגף השמאלי? הוא לא יכול, הוא ישחק במרכז ששם יש כבר את פאבריגס ורוזיצקי, שאני לא ממש מתלהב ממנו. גאלס שחקן מצויין, תחליף הולם לקאמבל. ריאל מדריד התחזקה במקומות הנכונים, אבל אם בארסה תעשה את שלה, לריאל אין שום סיכוי.

למעלה