סקר חדש עלה

Dug E

New member
סקר חדש עלה../images/Emo124.gif

את מי הייתם רוצים לראות עם ריטה במופע משותף או סתם שיתוף פעולה? תצביעו למועדף עליכם,אולי ריטה תקח לתשומת ליבה ותעשה עם זה משהו
ריטה במופע משותף עם... *שלמה ארצי *עברי לידר *אחינועם ניני *דנה ברגר *שרית חדד *נינט *שירי מיימון *הפרויקט של עידן רייכל *יהודית רביץ *ארקדי דוכין *אביב גפן *ברי סחרוף *דנה אינטרנשיונל *שלום חנוך *יהודה פוליקר *לירז צ`רכי *מאיה בוסקילה *עמיר בניון/יהודה סעדו *רק רמי! *אחר הצביעו לסקר בחלק העליון של דף הפורום,וגם בשרשור הזה שנדע מי הצביע מה

Dug E

New member
אביב גפן:)

גם עידן רייכל יכול להיות מעניין אבל הכי הכי היהודים

Dug E

New member
כי זו להקה

כן,הפרויקט של רייכל..זה משהו קצת שונה

קודם כל נתת יותר מידי אופציות

דבר שני אני חושבת שהיה מאוד מעניין לראות אותה יחד עם שירי כי שתיהן חיות במה כאלה ואוהבות לרקוד ומצד שני גם עם נינט כי לשתיהן יש קול אדיר אבל שונה קצת ומעניין לראות איך זה ישתלב יחד

nizzan

New member
יש יותר מדי... קשה לבחור..

נתחיל בזה שהייתי שמחה מאוד אם היה עוד מופע משותף אם רמי, לזה אף פעם אי אפשר לסרב. אחר כך הייתי מסמנת קודם כל את אחינועם ניני אחר כך (לא בהכרח לפי הסדר) עברי לידר, שירי מימון ואולי ארכדי דוכין כי הם כל כך שונים

pc girl

New member
רמי

ויש עוד הרבה שילובים שיכולים ללכת: שלמה ארצי עברי לידר יהודית רביץ אחינועם ניני שלום חנוך אביב גפן ולמרות שלא כתוב ... נראה לי שיכול להיות שילוב טוב עם גלי עטרי

ענת 19

New member
אני לא אובייקטיבית אבל רק רמי!!!

אין מה לעשות הם פשוט מושלמים יחד מכל בחינה אפשרית!

mikko1

New member
אחינועם ניני

אלו שתי הזמרות הישראליות האהובות עליי

למעלה