סקר חדש סקר חדש והפעם בהשראת סקס והעיר הגדולה, וכמובן בעזרתו האדיבה של לירון . נו - רוצו לענות.
A A n g e l D u s t New member 14/1/04 #1 סקר חדש סקר חדש והפעם בהשראת סקס והעיר הגדולה, וכמובן בעזרתו האדיבה של לירון . נו - רוצו לענות.
K k e r e n l New member 14/1/04 #3 אממממ.... לגבי הסקר... הראשון שהוא "בודאי, מה אכפת לי מהדת?" אז זה קצת הגזמה, בכל זאת רק יוצאים... לא מתחתנים, נגיד אני לא רואה את עצמי מתחתנת עם מישהו לא יהודי (אבל מי יודע מה יקרה מחר... ) אבל לא איכפת לי לצאת עם מישהו לא יהודי....
אממממ.... לגבי הסקר... הראשון שהוא "בודאי, מה אכפת לי מהדת?" אז זה קצת הגזמה, בכל זאת רק יוצאים... לא מתחתנים, נגיד אני לא רואה את עצמי מתחתנת עם מישהו לא יהודי (אבל מי יודע מה יקרה מחר... ) אבל לא איכפת לי לצאת עם מישהו לא יהודי....
A A n g e l D u s t New member 14/1/04 #5 נו זאת הכוונה תשמעי, לא נראה לי שמישהו פה כבר מתכנן חתונה ומחפש כלה\חתן\כבשה. יש כאלה שגם לצאת עם משהו לא יהודי לא היו מסכימים
נו זאת הכוונה תשמעי, לא נראה לי שמישהו פה כבר מתכנן חתונה ומחפש כלה\חתן\כבשה. יש כאלה שגם לצאת עם משהו לא יהודי לא היו מסכימים
F feeler New member 15/1/04 #21 אבל.. אבל... אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תספרי לי??? (סמיילי מתחנן) (רואה איזה יופי אני מתחננת?? עכשיו את חייבת לומר לי!)
אבל.. אבל... אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תספרי לי??? (סמיילי מתחנן) (רואה איזה יופי אני מתחננת?? עכשיו את חייבת לומר לי!)
J J0nathan17 New member 14/1/04 #6 זה מה שאני לא אוהב ביהודים... כל כך יותר שווים מכל האחרים... לפחות את אופן מיינדד לגבי מחר
F feeler New member 14/1/04 #4 אני לא א-מינית אבל אני היחידה שתהיה מוכנה לצאת איתי (ואני סטרייטית)... אז גם בנים לא רוצים לצאת איתי, BTW
אני לא א-מינית אבל אני היחידה שתהיה מוכנה לצאת איתי (ואני סטרייטית)... אז גם בנים לא רוצים לצאת איתי, BTW
F feeler New member 14/1/04 #10 נכון רק אתה משעמם מספיק (טוב, גם אני, אני מודה) שאף אחד לא ירצה לצאת איתך, ואז אתה הופך את זה כאילו אנשים לא מעניינים אותך
נכון רק אתה משעמם מספיק (טוב, גם אני, אני מודה) שאף אחד לא ירצה לצאת איתך, ואז אתה הופך את זה כאילו אנשים לא מעניינים אותך
C CosmikDebris New member 14/1/04 #11 הוו - הרבה דברים אני כן משעמם אני מקווה שאני לא. לי יש סיבות אחרות שלא יוצאים איתי. ובשביל מה כל האגרסיות?
הוו - הרבה דברים אני כן משעמם אני מקווה שאני לא. לי יש סיבות אחרות שלא יוצאים איתי. ובשביל מה כל האגרסיות?
C CosmikDebris New member 14/1/04 #13 תני חיבוק נתחיל מחדש ניצן (נכון?) אל תדאגי, את גרה קרוב לניו יורק נכון? אני יסדר לך מישהו.
C CosmikDebris New member 15/1/04 #22 הוו תודה את עדיין מעוניינת שאני יסד לך מישהו? יש לי רומני בשבילך אם את מעוניינת? ויש איזה פסיכי מצחיק. יש הרבה - פשוט תבקשי.
הוו תודה את עדיין מעוניינת שאני יסד לך מישהו? יש לי רומני בשבילך אם את מעוניינת? ויש איזה פסיכי מצחיק. יש הרבה - פשוט תבקשי.