ברור.אבל זה פאק נקודתי
וכשל הנהגתי - בא לידי ביטוי בעיקר ביום שבת בבוקר
בכל אופן על פי רוב כשיש כלכלה מסודרת - כשהמטבח בתחנה פתוח שעה וחצי אחה"צ אז שומעים בגל איך ראש משמרת מוציא ניידת
אחת לכלכלה ולאחריה עוד אחת וכך ממשיך באפקט דומינו - אין מצב ששתי ניידות בכלכלה וגם מי שמתכלכל עצמאית עולה מול ראש משמרת ונענה " תחכה שרוני יסיים לאכול " .בדרך כלל המצב שאתה מתאר קורה במשמרות שקטות ואוספים את כולם לכלכלה אבל בכל אופן יש ראש משמרת בהאזנה שבזמן אמת גם יוציא לי שוטר באמצע הביס (נו טוב אני אתן לו לבלוע שלא יחנק לי
) בשביל לטפל באירוע.ויש אירועים שיוכלים להמתין ושהשוטר אומר לי שהוא בכלכלה אני אומרת לו "בתאבון תאכל לאט שלא תיחנק לי " בסך הכל זה גם שירות לשוטרים
.וכבר היה לי מקרה בגל ששוטר ננזף בצורה בוטה על ידי ראש משמרת בגלל שעזב אירוע ונשמע היה שהוא רעב - מיהר להתכלכל וקיבל על הראש בצורה פומבית
ואם אתם ממש חייבים לדעת : מציאת רכב גנוב
אותרו בעלים - בזמן שבעלים
רץ (מילולית רץ מאחר ואיתרתי אותו במקום עבודתו שתי דקות מזירת המציאה ויכולתי לשמוע אותו יוצא לדרך.................
) למקום השוטר עזב את המקום *בעלים אותרו* ובתפר שבין עזיבת ניידת להגעת הבעלים
האופנוע נגנב שוב פעם
אבל (!!) זה סיפור של אחד ל..........והסיפורים החיובים שכן הגיעו מהר באם זה לאירוע "אמת" ואם זה "סתם" את זה לא שומעים (ותשאלו כל שוטר במשלט איזה גאווה יש לנו כשיש לנו תפיסה על חם - נכון שהניידות עושות את כל העבודה אבל זה לא אפשרי בלי ניווט מדויק ובזמן אמת של המשלט ואנחנו רואים עצמנו חלק מהתפיסה אפילו שאנחנו לא בפועל בשטח
ולשמחתי גם כאלה סיפורים לא חסר
) - ברור שסיפור אחד רע הוא זה שיהדהד בתודעה הציבורית ובכל זאת אני מורידה את הכובע בפני משטרת ישראל וגאה להיות חלק מהמערכת הזאת שעם כל המגרעות צועדת אל עבר שיפור