סקר חדש לפורום

שלום30

New member
סקר חדש לפורום

כולכם מוזמנים להשתתף ולהצביע - בלחיצה על המילה "סקר" בקישורים שבראש הפורום אם היו מבקשים ממתנדבי המשא``ז לסייע בפינוי ההתנחלויות האם היית נענה לבקשה ? להצבעה בסקר

אני מוחה על הסקר הזה!

ב"ה מדוע לערב פוליטיקה? מי יקח מתנדבים לפינוי? על סמך מה התבססת בסקר הזה? בשביל מה להכניס את הבוץ הזה לפה? למה זה טוב? שום מתנדב לא יקחו לפינוי, ולכן הסקר הזה אינו במקום! אותי הסקר הזה הצליח קצת להרגיז, וחבל.

שלום30

New member
kיציק לוי לא שווה להתרגז

אם לא נח לך עם הסקר - אל תשתתף ואל תצביע בו (או שכן). כמו שנכתב למטה, הסקר על בסיס "אם וכאשר היו מבקשים" הפוליטיקה היא חלק בלתי נפרד מחיי היום יום של רבים מהמתנדבים ולכן מצאתי לנכון לסקור כך.

UTM

New member
../images/Emo61.gif אפשרויות נוספת לסקר

אפשר להוסיף לסקר אפשרות שהיא גם ריאלית: "לא אצטרף, אבל אבוא להתנדב יותר כדי להחליף שוטרים שנשלחו לפינוי" ואת אחותה "לאות מחאה לא אגיע להתנדב כלל באותה תקופה" כמו שאסור למתנדבים לטפל בארועי בחירות (ביום הבחירות) לא יערבו מתנדבים בפינוי! הכי קרוב שיתנו לנו להתקרב הוא בתגבור הבט"ש במקום מגורינו, כקיזוז לכוחות שישלחו (כי "שלדי מוגבר" לא יספיק לטיפול גם בפינוי וגם בבטש)

שלום30

New member
UTM רעיון נאה

חבל שאינני יכול לעדכן ולהוסיף את התשובה, כי העדכון ימחק את כל ההצבעות שהוצבעו ונקלטו בסקר.

קרבינוש

New member
גם אני לא חושב שיקחו מתנדבים לפינוי

אבל זה רק סקר על כאילו אם היו לוקחים אם לסבתא היו גלגלים חחחח

שוטר82

New member
שלום הצלחת להפתיע אותי-

סקר יפה- עניתי - אבל לדעתי האישית לא ישלחו מתנדבים לפנות ישוב או התנחלות

שלום30

New member
ככל הנראה לא ישלחו

אך לעולם אין לדעת את העתיד... מעניין לשמוע את חוות דעתם של מתנדבי משא"ז הגרים בהתנחלויות או באיזור (אם ישנם כאלה)

tapuach

New member
שוטר82 -אני חושב שאתה לא בדיוק יודע

אני חושב שאתה לא בדיוק יודע מה יקרה ואיך יקרה בעת הפינוי. ייתכן שהמצב ידרוש עזרת המתנדבים.

שוטר82

New member
אוקי אבל לדעתי אף מב"ס או

רמק"מ או מת"ח לא היה רוצה לקחת חלק שאחד הילדים המתנדבים שלו יפצעו תחשוב על זה אני יגיד לך מה אנ חושב על זה בדרך אחרת לא בפורום..

למעלה