סקר חדש ומגניב!

matt hensley

New member
זייייייייייין

איזה גדול....הבנאדם שידעתי שיש לו דיסק שלם ביחד איתה זה פרדי מרקורי ז"ל...סולנה המקורי של קווין...חחח אירוניה..

Awaken

New member
אממממממממממממממממממממממממממממממממממ

Dark Saga של Iced Earth

matt hensley

New member
לא זכור לי ששאלו את דעתך על I E

ואתה מכוער ומלנכולי...שיר כל כך יפה...ויש מאחוריו קונספט ענק. ובוא נסכם בכך שאיש איש ודעותיו..תחשוב מה שבא לך על אייסד ארת'..אני חושב שזה מהשירים היותר חזקים שלהם.

FireoaK

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נעשית כזה פרופסור למוזיקה ופלצנות שכבר כל הודעה שלך פשוט קורעת אותי לגזרים!!! נוותר לך תגיד מה שבא לך ומשהו שאפילו אתה אמרת זה שהודעות ששמים לפורום זה כמו הזמנה להגיב אז תחשוב לפני שאתה סותר את עצמך חוץ מזה שזאת דעתי הלגיטימית. סאמק. חחחחחחחחחח די כזאת הודעה קורעת הפלצת!

matt hensley

New member
ההודעות שלך כבר גורמות לי לבכות

תפסיק להתנהג כמו ילד מוכה. אתה הערת הערה מפגרת וחסרת ביסוס תקבל תשובה מפגרת בהתאם. תחשוב מה שבא לך אבל זה מתוך בורות נטו.

FireoaK

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוו!! הבטן!! כואבת!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

matt hensley

New member
יוו הצחוק שלך מזכיר לי משהו...

אה נזכרתי!פרחות עם תחת ענק בורוד עם שקיות מארנה!

FireoaK

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

די נו לך לאקדמיה לצחוק יא מגניביסימו

נימרודל

New member
שוב התחלנו?

תפסיקו כבר אלוהים! תחשבו על זה שיש לכם גנים משותפים! (למרבה האירוניה) פשוט תפסיקו כבר! זה מצחיק נכון.... מודה... אבל די! זה לא נחמד! (וואו עכשיו אני מרגישה כמו ילדה בת 3... נו לא משנה) "שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף-פעם!"

Awaken

New member
fireoak סלח לי, אתה פשוט הומו.

Iced Earth אחת מהלהקות היותר טובות שקיימות (לפי דעתי), ותתפלא, מיידן אפילו יכולים ללמוד מהם דבר או שניים, וכמובן IE יכולים גם ללמוד ממיידן. מה הקשר מלנכולי? מה אתה רוצה כל היום שירים עליזים ושמחים? כאילו שלמיידן אין שירים "מלנכולים".

FireoaK

New member
לא סולח

בגרוש לא אחת מהלהקות הטובות והקטע שהם יכולים רק ללמוד ממיידן וזה לא קשור שירים מלנכולים זה אחלה, אבל במקרה שלהם הוא גם גרוע וגם מלנכולי וזה הולך חרא ביחד ולמיידן יש רק שהם מושלמים לגמרי ככה שזה מתחבר עם זה מעולה אה ומותר לקלל בכותרת בלי שהמנהל אומר שומדבר? סבבה! D:

למעלה