סקר חדש ומגניב!

matt hensley

New member
סקר חדש ומגניב!

איזה שיר הייתם רוצים שמיידן יעשו לו קאבר? שלי: queen-brighton rock שיר ענק והביצוע של מיידן היה בהחלט מוסיף לו את הנגיעה של מיידן...

נימרודל

New member
המממ...

השפן הקטן... לאאא סתאאאאם... :) the trees של rush . זה יכול להיות ממש ממש טוב! ואף משעשע...

I want out של הלווין

פשוט בא לי לשמוע גירסאת קאבר של מיידן לשיר המעולה.

H a m s t e r

New member
דני יא פריק אני אדפוק לך מעדר בראש

מה זה הסקר המעפן הזה סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם הייתי רוצה לראות את מיידן עושים קאבר למאסטר אוף פאפטס של מטאליקה או לבלאק מג'יק של סלייר.

matt hensley

New member
יא פריק יא אשכנזי אני אגמור לךתצורה

מאסטר אוף פפטס שיר מגעיל.והם לא יכולים לשפר יותר מדי.. אבל את בלאק מג'יק בהחלט הם יוכלו לשפר בדרך שלהם...למרות שזה גם ככה שיר ענק....

DarkLuPuS

New member
בקשר למאסטר אוף פאפטס

אני מבקש שתבלום את חור הבליעה שלך, ותיתן כבוד לשיר ובמיוחד למטאליקה. קשוח שכמוך

matt hensley

New member
לא סובל אותם ולא מגיע להם כלום

עד לפני כמה זמן נתתי להם כבוד בגלל הדיסק הראשון שלהם שהחשבתי אותו למשהו טוב...לפני כמה זמן שמעתי אותו שוב וגיליתי כמה שזה קקי ירוק... מטאליקה גייז. והת'ראש מטאל והמוסיקה בכלל היו מסתדרים יופי בלעדיהם. וחוץ מכמה שירים בודדים אין שום דבר שלהם שאני סובל.

matt hensley

New member
תנגב את הוזלין מהתחת

יעני כל מי שאומר שמטאליקה אפסים הוא פווזר?תפסיק להתנהג כמו גרופית בת 12 של מטאליקה.

DarkLuPuS

New member
שתי דברים, או אולי שלוש

1. סתום ת'פה ואל תקלל, כי לא קיללתי אותך. 2. אתה מדבר בולשיט. 3. מצטער שפגעתי בנקודה רגישה... שהיא הלק שלך.

matt hensley

New member
שני דברים או אולי שלוש

1.לא בא לי מי שבטוח שמטאליקה זה התנ"ך של המוזיקה מגיע לו יחס כזה. 2.כי אני חושב שהעולם היה מסתדר יפה מאוד בלי מטאליקה? 3.הנקודה הרגישה היחידה פה זה שאני לא סובל ילדים מסכנים שסנובים על אחרים במוסיקה. זה עליבות.

DarkLuPuS

New member
מתי אמרתי שזה התנ"ך של המוזיקה?

אפילו מינימום כבוד אתה לא נותן להם וזה לא בסדר. ההצלחה שלהם היא לא סתמית, הם להקה טובה. לא מדבר על ההצלחה של היום, אלא על התקופה של קיל/רייד/מאסטר. אתה לא צריך להגיד שזה מגעיל, זה שאתה לא אוהב את זה זה משהו אחר. וסנוב במוזיקה? אולי זה אתה? שהגעת לשלב של "מטאליקה זה כבר לא קשוח, עכשיו אני אתחיל לשמוע קאניבל ואני אהיה טרו", למה איזה ת'ראש אתה כבר שומע? אידיוט אז כשתתגבר, אתה תיתן למטאליקה את הכבוד הראוי להם, או לפחות לא תדבר עליהם ככה.

נימרודל

New member
יו...

אוקי אני אוהבת מטאליקה ואני יכולה לקבל את זה שיש אנשים שלא אוהבים מטאליקה... אפשר לחשוב... זה לא סוף העולם אם מישהו שונא אותם.

matt hensley

New member
אתה מבין כפרה פה אתה טועה

כי אני מכיר את כל שאר הלהקות ת'ראש מהתקופה ואני באמת אוהב אותן...מה לעשות שמטאליקה מגעילים אותי וכל מה שהם עשו נשמע מלוקק.... וחביבי אני לא מהקשוחים...צר לי...אני גם שומע בלר להנאתי.... ולסיכום נוסיף שסלייר אימפריה.

DarkLuPuS

New member
בלאק התכוונת אולי?

איך בלאק הולך עם הנאה? את זה אני לא אבין.

matt hensley

New member
חחחחח בלר

blur-להקת בריט פופ. רחוקה מאוד מקשיחות. אבל אני מת עליהם. בא להראות לך שאני לא מאלה שבפוזה של לא לאהוב להקות..אני פשוט שמעתי מטאליקה מספיק ואני לא מת עליהם...יש להם כמה שירים סבבה אבל בגדול הם חרא להקה לדעתי.זהו.

FireoaK

New member
תלמדו משהו

אומרים שני דברים או שלושה. לא אומרים עליבות.

למעלה