סקר חדש וגם..

sok777

New member
סקר חדש וגם..

סקר חדש עלה, אחרי חודש וחצי כמעט של אותו הסקר.. איזה משעמם אני, הא? בכל אופן, הסקר החדש הוא בעקבות השיחה שלי עם אמרי פה בפורום על ההופעה האקוסטית אז.. טוסו להצביע! כי מי שמצביע, ייתכן שישפיע!
תוצאות הסקר הקודם: האינטואיצה הפנימית שלי אומרת ש.. תשובה אחוזי הצבעה הלהקה תצא לטור בקיץ הקרוב 16.67% הלהקה תוציא אלבום חדש וחזק [כמו דפ מאייבי] כבר ב2007 33.33% הלהקה תתפרק ב2007 16.67% אני רעב/ה! 33.33% כפי ששמתם לב, יש פה מצד אחד - אופטימיות, שזה טוב, ומצד שני - רעב כבד. שזה רע. מה נהיינו פה? אפריקה?! אז בסכ"ה אני חושב שהסקר יצא די מבלבל, כי אין תשובה חד משמעית בכלל. אז כל מה שנותר לי לעשות הוא לומר לסיכום - אוכל בחינםםםםם!
חוץ מהסקרים, רציתי להזכיר לכם ולתת לינק למי שלא ראה 2 שרשורים מגניבים ממש שהיו לנו בחודש האחרון וחלפו עם הרוח כאילו סתם היו פה ועברו כמו שרשור רגיל, אבל אהא! חשבתם שתעבדו עלי?? אז לא! הנה לינק לשרשורים המגניבים שחלפו לדף השני.. איי.. עצוב!
שרשור ראשון - השאלה הגדולה ביותר.. {טוגלן.. [שזה אומר נכנס לטאגליינס (שזה אומר שזה נמצא במקום הזה בתפריט למעלה שכתוב 'טאגליינס'.. תשתמשו בו!)]
שרשור שני - 1351! גם טוגלן. אל תתחכמו איתי! כבר קיבלתם הסבר אחד!!

למעלה